Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02104
Kontant
14.900.000
Udbetaling
745.000
Brutto / netto
61.420 / 54.394
Boligtype
Villa
Opført
1913
Energimærke
D
Boligareal
268 m2
Kælder
127 m2
Grundareal
1.466 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
9.560 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.156 kr.

Ved Dammen 5
2880 Bagsværd

SMUK
LIEBHAVER
EJENDOM

Et pragteksemplar af en smuk, klassisk patriciervilla fra 1913 udfolder sig i det meget børnevenlige og fredelige Regattakvarter ved Bagsværd Sø. I får et fortrinligt hjem på hele 395 etagemeter, der blandt andet brillerer med en vinkælder, et wellness-badeværelse, et fitnessrum og fire værelser foruden store, herskabelige stuer. Ude fortsætter herlighederne med en betagende udsigt til de tre omkringliggende søer, en vestvendt terrasse og en stor grund på 1.466 m2.
Allerede inden I passerer de store, rustikke smedejernslåger, fornemmer I, hvor storslået ejendommen er med hvid facade, termo-palævinduer og sort mansardtag med solceller. Ydermere bør I lægge mærke til det nydelige indgangsparti med granittrappe og søjler.

Som det første træder I ind en mageløs hall med flot, originalt stukloft, som videreføres i flere rum. Særligt den største stue imponerer med rigt udsmykket stukkatur og en enestående atmosfære. Her er installeret en Philipson-pejs samt adgang til en engelsk, buet udestue med palævinduer og en terrassedør. Stuens dekorative parketgulv fortsætter ind i den tilstødende spisestue, og herinde kan I dinere i en vidunderlig kulisse med høje vægpaneler og en oprindelig brændeovn. Køkkenet fremstår tidløst med grebsfrit interiør i hvid højglans, en eksklusiv stenbordplade og integrerede hårde hvidevarer primært fra Miele; herunder en indbygget kaffemaskine. Stueplanet fuldendes af et gæstetoilet og et værelse.
På første sal møder I de resterende tre værelser med udgange til hver sin balkon. Det største soveværelse har tidligere været to separate værelser og kan nemt opdeles igen. Etagen byder også på wellness-badeværelset med gulvvarme, spabad, bruseniche med vandfald og Duravit SensoWash-toilet. Dertil kommer den isolerede anden sal på 70 m2 med to disponible rum. I den højtliggende kælder venter en enorm vinkælder, fitnessrum med bad og et ekstra grovkøkken eller vaskerum.

Også udenfor beriges I med lækkerier i form af en pavillon og frugttræer i haven, en dobbelt garage med elporte, et værksted samt et cykel- og brændeskur.
Desuden kan det nævnes, at hjemmet er renoveret med henblik på at bevare alle de originale og historiske elementer i huset. Badeværelset er istandsat i 2018, gæstetoilettet i 2019, mens gulvene i mange rum er nyslebne fra 2020.
I bosætter jer i et stille, attraktivt kvarter, hvor Bagsværd Sø, Slotsparken og Hareskoven er nærmeste naboer. Samtidig er beliggenheden centralt med alt til hverdagens behov inden for to kilometer, og til København tager det et kvarter i bil.

Alt i alt et liebhaveri i særklasse.