Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01839
Kontant
3.195.000
Udbetaling
160.000
Brutto / netto
13.222 / 11.781
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1904
Energimærke
D
Boligareal
58 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.431 kr.

Kildeskovsvej 82, 2.
2820 Gentofte

LEJLIGHED
MED HEMS
I GENTOFTE

På Kildeskovsvej 82 tæt på Gentofte centrum har I nu alletiders chance for at overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne toværelses lejlighed. Til boligen hører tilmed en anvendelig hems og brugsret til et fælles haveareal, cykelskur og kælderrum.

Der er tale om den øverste lejlighed i en klassisk rødstensejendom, hvor opgangen blev istandsat i 2019. I kan se frem til lyse indendørsrammer takket være den åbne planløsning, som fornemmes allerede idét, I træder over dørtærsklen til entréen. Her er der plads til at hænge overtøjet og stille skoene, og til højre tilgås badeværelset med brus, gulvvarme og mulighed for at installere praktiske vaskefaciliteter. På samme side finder I det indretningsvenlige soveværelse, der snildt kan rumme dobbeltsengen såvel som garderoben og måske et lille kontorhjørne. Endelig udfolder det åbne rumforløb sig med køkken-alrum og stue ud i ét med flot plankegulv. Køkkenet præsenterer sig stilrent og veludstyret med hårde hvidevarer fra Siemens samt en massiv træbordplade, hvor hjemmets kok har rigelig albuerum til de kulinariske kreationer. Alrummet og stuen kan snildt arrangeres med henholdsvis en større spisesektion samt et komfortabelt sofahjørne. Det er ligeledes fra dette opholdsmiljø, at den brugbare hems tilgås.

I bosætter jer med størstedelen af hverdagens fornødenheder inden for kort rækkevidde med gåafstand til eksempelvis Gentofte Skole, pasningstilbud, indkøb samt offentlig transport med bus og S-tog. Dette befinder sig alt sammen i en radius af godt én kilometer fra adressen. Samme distance gør sig gældende for Gentofte Sø og sportsfaciliteter i idræts- og svømmehal, og endelig tilgodeses pendleren med få minutters kørsel til motorvejen.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.