Sagsdata

Sagsnr.
JNL02116
Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Brutto / netto
34.679 / 30.701
Boligtype
Villa
Opført
1954
Ombygget
1993
Energimærke
D
Boligareal
192 m2
Kælder
99 m2
Grundareal
1.203 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/3
Ejerudgift pr. mdr.
7.151 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.203 kr.

Regattavej 20
2880 Bagsværd

UDSIGT
OVER
BAGSVÆRD SØ

Velkommen ind i denne velholdte murermestervilla i Bagsværd, hvor velovervejede løsninger og arkitektoniske detaljer er fællesnævnere for hele boligen. Her finder I indbydende opholdsrum med en uhindret udsigt over Bagsværd Sø fra stuen. I får glæden af en bolig, der løbende er renoveret. Taget blev skiftet i 2013, og samtidig blev der anlagt en træterrasse og bygget en dobbeltgarage. Bag garagen er der lavet overdækning med en smuk voksende vin langs stolper og tag.

Kælderen fik en kærlig hånd i 2018 med nye klinkegulve, etablering af et toilet samt installering af et badekar. Samme år er der opsat en brændeovn i stuen. I 2009 blev det skønne køkken-alrum tryllet frem ved at vælte en væg og indsætte et tidløst HTH-køkken med en mosaikbordplade, der tilfører rummet en flot provencestil. Endnu en elegant detalje er fliserne bag brændeovnen fra 2013, som er importeret fra Mexico. Det smukke plankegulv fra Dinesen blev også lagt i 2009 og fortsætter i de to tilstødende stuer og i entréen. I stuen får I via det brede vinduesparti en betagende udsigt over Bagsværd Sø. Stue planet fuldendes af en oplagt forældreafdeling samt et badeværelse, hvor mosaikdetaljen går igen. Ad den smukke trappe i entréen når I førstesalens to værelser med indbyggede skabe samt endnu et badeværelse, der blev renoveret i 2019. Heroppe kan børneafsnittet indrettes.

I kælderen med egen indgang, et toilet, et bryggers samt tre disponible rum kan I lade fantasien få frit spil. Her kan en teenager stortrives med egen indgang, bad og toilet, eller der kan f.eks. etableres privat erhverv. Ude venter jer skønne arealer med en sydvestvendt ugenert træterrasse, der har udgang både fra stuen og køkkenet. Haven er lukket og fremstår flot med et hyggeligt legehus, sandkasse og gynger i træet. Bagved huset kan I nyde et uspoleret vue til vindens krusninger på sø overfladen. Villaen er attraktivt placeret for enden af en lukket vej i Aldershvilekvarteret. Inden for en radius af halvanden kilometer når I Bagsværd Skole, daginstitution, indkøb og offentlig transport.