Sagsdata

Sagsnr.
JN07906
Kontant
6.500.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
26.480 / 23.565
Boligtype
Villa
Opført
1977
Ombygget
1984
Energimærke
D
Boligareal
157 m2
Kælder
95 m2
Grundareal
1.028 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.979 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.141 kr.

Langagervej 2, Trørød
2950 Vedbæk

IDEEL
FAMILIE
VILLA

ÅBENT HUS MED TILMELDING – Søndag d. 24.05.2020
Kontakt Frank Hansen på fh@jespernielsen.dk

I kan godt begynde at glæde jer til denne villa i Trørød med 247 etagemeter fordelt på grundplan og en flot og meget anvendelig underetage. Boligen fremstår velholdt og byder på en ideel planløsning til familien. Sidst, men ikke mindst, får I en attraktiv beliggenhed. I bosætter jer i et roligt kvarter med gåafstand til busstoppested, daginstitution og Trørød Torv med flere indkøbsmuligheder. Afstanden til skolen tilbagelægges let på cykel, som også kan føre jer til Vedbæk Strand eller de skønne naturområder ved Trørød Skov og Maglemose.

I årene 2013-2014 gennemgik boligen en større istandsættelse med nye lofter og vægge, renovering af køkken-alrum med etablering af ovenlysvinduer og nyt køkken. Desuden fik de to badeværelser en væsentlig opdatering med nye klinker, vandskurede vægge, nye lofter med spots samt nyt inventar.

Fra entréen åbenbarer sig et opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét. I bør særligt bemærke det unikke lysindfald fra ovenlysvinduerne og vinduerne mod syd og vest. Det veldisponerede køkken med Siemens-hvidevarer har stilrene valg såsom fyldningsfronter og vitrineskabe, og øen lader jer inddrage børnene i madlavningen. I får tre værelser, og på det dejlige master bedroom er der udgang til egen balkon, hvor dynerne kan luftes. Grundplan fuldendes af et badeværelse med gulvvarme, hvor det moderne udtryk fortsætter. Kælderen har egen indgang og byder på mange anvendelsesmuligheder med to disponible rum, et depot, et praktisk bryggers samt endnu et badeværelse med gulvvarme.

Glæd jer til at træde ud på terrassen, hvorfra den solrige, aflukkede og ugeneret have kan nydes. Dens placering mod sydvest er ideel i forhold til solens bane, og med udgang fra alrummet er den en naturlig forlængelse af opholdsmiljøet indenfor. Den delvise overdækning lader jer nyde sommeraftenerne, selv når duggen falder. Herudover venter en overkommelig have samt en carport.

Bestil en fremvisning.