Sagsdata

Sagsnr.
JN08009
Kontant
3.550.000
Udbetaling
180.000
Brutto / netto
14.483 / 12.763
Boligtype
Rækkehus
Opført
2018
Energimærke
A2015
Boligareal
116 m2
Grundareal
103 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.444 kr.
Forbrug pr. mdr.
158 kr.

Faldskærmsvej 84
3500 Værløse

UDSIGT
TIL ÅBNE
VIDDER

På Faldskærmsvej 84 nær Måløv står dette moderne rækkehus, på 116 veldisponerede kvm., klar til at byde nye ejere velkommen. Her kan I se frem til et dejlig børnevenligt miljø og en bolig med en fremragende planløsning og udsigt til de åbne vidder fra terrassen og de vestvendte vinduer.

Ejendommen er opført i 2018 og er kategoriseret som et Svanemærket hjem. Her får I desuden glæde af et væld af lækre tiltag og kvalitetsmaterialer såsom gulvvarme overalt, ventilation med varmegenvinding, et fjernbetjent el-ovenlysvindue m.v. Tilknyttet er også fine parkeringsforhold, en legeplads og eget skur.

I bydes indenfor i entréen, hvor der er plads til at hænge overtøjet og stille skoene. Hjemmets hjerte er stueplanets fantastiske opholdsmiljø bestående af stuen og køkkenet, der ligger i åben forbindelse. Det rummelige køkken har plads til en god spiseplads, og er stilrent udført med hvide, grebsfrie fronter og integrerede hårde hvidevarer, mens stuens størrelse taget i betragtning snildt kan indrettes med en spisesektion og et hyggeligt sofaarrangement. Fra stuen har I direkte udgang til den vestvendte terrasse, hvor I let arrangerer et pragtfuldt uderum med en exceptionel udsigt og mulighed for at nyde helt fantastiske solnedgange. Etagen rummer endvidere et gæstetoilet med bruseniche samt en praktisk vaskesøjle. Førstesalen råder over tre gode værelser, hvoraf de to har uhindret udsigt til de skønne grønne udenomsarealer, samt et lækkert badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.

I bosætter jer i Filmhusene på Flyvestation Værløse, der dækker over et stort, naturskønt areal. Her finder I blandt andet landingsbanen til rulleskøjteløb og cykling, et fælleshus i Hangar 3 og en masse flotte, grønne områder eksempelvis omkring Værebro Å. Med postnummer i Værløse kan I tilgå fremragende skoler og pasningstilbud, mens indkøbene foretages i Måløv.