Sagsdata

Sagsnr.
JNL02098
Kontant
5.495.000
Udbetaling
275.000
Brutto / netto
22.457 / 19.696
Boligtype
Villa
Opført
1937
Energimærke
B
Boligareal
123 m2
Kælder
88 m2
Grundareal
796 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.978 kr.
Forbrug pr. mdr.
339 kr.

Rødovrevej 255
2610 Rødovre

Lavenergi
& mange
Kvd metre

Denne flotte og rummelige villa fra 1937 kan bryste sig af en god central placering midt i Rødovre. Her får den nye ejer et lyst og indbydende hjem på 211 etagemeter – med nøgleord som overdækket hovedindgang, 3 værelser, et lækkert fælles opholdsmiljø, en sund anvendelig svalende kælder, dejlig stor oplyst garage, rummeligt cykel- / redskabsskur og med en vestvendt have med udestue er her lagt op til fortrinlige rammer. Ejendommen er total VVS-optimeret og selvforsynende med både el & varme via solceller. I kan desuden se frem til et rigtig godt
indeklima takket være genvinding ventilationsanlægget som er medårsag til en lav radonværdi. Hjemmet er med på den grønne Bedre Energi venlige bølge med luft-til-vand-varmepumpe og Danfoss Living intelligent varmestyring. Download den tilhørende App og man kan fjern styre varmen FØR man evt. vender hjem fra ferie. BWT Life blødgøringsanlæg ser til et helt kalk frit hjem med de dertilhørende mange fordele.

Til huset hører også en overdækket carport med elektrisk port, indgang direkte til villaen og plads til to biler. I forlængelse heraf finder I en anselig garage med mange fine opbevaringsmuligheder, mulighed for fest- & gildesal og adgang til et stort brygges / alrum. Den velindrettede planløsning giver jer et køkken i åben forbindelse med stuen, hvilket udgør et kærkomment opholdssted, hvor I kan være sammen på tværs, hvad end det er ved spisebordet, ved bardisken, i de bløde møbler nær brændeovnen eller i køkkenet. Det er en stilren elegance, der kendetegner Uno form køkkenet med hvide elementer, som toppes af en gennemført granitbordplade. Det er velekviperet med en ny hot køkkenhjælp i form af Quooker Flex kogende varmtvands hane, en induktionskogezone, loft indbygget emhætte og designer viskestykke varmer. I stuen kan det brede glasparti skydes til side ud til udestuen, som synes at forlænge sommeren betragteligt. Etagen råder over tre værelser og et pænt Bedre Bad bruse- og toiletrum, mens husets andet badeværelse befinder sig i kælderen med egen indgang. Begge badeværelser har gulvvarme, så man året rundt har en behagelig varme og tempereret gulv. Sidstnævnte tilføjes en ekstra luksus i form af spabadekaret, wellness douche toilet og den store glasafskærmede bruseniche. Endelig tilbyder de to disponible kælderrum et væld af anvendelsesmuligheder hvor kun fantasien sætter grænser. Haven står smukt, er flisebelagt med en lille græsplæne til evt. brug for solbadning, hunden eller legende børn.
Bagerst i haven er der drivhus til dem med grønne fingre. Her kan I høste frugterne af et veltrivende ferskentræ eller plukke løs fra havens andre frugttræer med æbler, pære eller store mørkerøde kirsebær.

Skal der hygges, stresse eller bare slappes af kan man med sindsro tage plads i det velopvarmede 10 pers. Hydropool ude spa og gerne med et glas kølig rosé og alle sine kære.
Fra adressen er der ganske kort til skoler, alverdens sportsfaciliteter, offentlig transport og mange gode varierede indkøbs muligheder. Rødovrevej er de sidste par år renoveret og fremstår nu med mange grønne arealer, træer og smukke brostens belægninger. Man kan på få min. spadsere igennem Schweizerdalsparken eller hen til den anerkendte Damhuseng og evt. nyde en vaffelis med udsigt over den dyrerige Damhussø.