Sagsdata

Sagsnr.
JNF0179
Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Brutto / netto
40.681 / 36.012
Boligtype
Villa
Opført
1951
Energimærke
C
Boligareal
221 m2
Kælder
137 m2
Grundareal
793 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
7.514 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.561 kr.

Tryggevældevej 22
2720 Vanløse

KVALITET
& GOD
PLADS

Høj kvalitet er nøgleordene for denne yderst gedigne villa på en skøn beliggenhed i Vanløse. Her er I omgivet af andre flotte ejendomme, og man glemmer for et øjeblik, at man kun befinder sig ca. 6 km. fra Rådhuspladsen i København! God plads er det andet nøgleord, både ude og inde, og her kan hele familien finde plads til såvel fællesskabet i de store rum, som privatliv hver for sig. Materialevalget er nøje udvalgt, og man erhverver sig en ejendom, hvor vedligeholdelsen er i meget høj klasse. Bl.a. kan nævnes sortglasseret tegl, kobberinddækninger, udskiftede vinduer, m.m. Sælger har delvis drevet sin forretning fra bopælen, hvilket den også egner sig fortrinligt til. Badeværelser på alle 3 etager, samt gæstetoilet i stueplan.

Via et flot indgangsparti træder man op i husets stueetage, hvor entréen munder ud i det store og helt perfekte køkken/alrum, med gulvvarme. Herfra er udgang til skøn, privat morgenterrasse. Køkkenet er et kvalitets Multiform-køkken, m. gennemgående højt materialevalg, herunder granitbordplade. Køkkenet munder behageligt ud i den store spiseafdeling, hvor langbordet virkelig kommer til sin rette. Den rummelige stue er sænket et niveau, hvilket på trods af størrelsen, skaber en hyggelig oase. Herudover byder stueetagen på pænt gæstetoilet samt et stort værelse med bredt vinduesparti og unikt lysindfald. På første sal finder man 2 gode værelser, masterbedroom, stor vestvendt terrasse samt badeværelse m. jacuzzi. En ualmindelig anvendelig og flot kælder byder på stort rum m. indbygget bar-miljø, badeværelse m. sauna, godt vaskerum og 2 anvendelige, disponible rum, det ene med stort potentiale til vin-rum.

Udendørs er vedligeholdelsesstandarden lige så imponerende som indenfor. Rundt om huset er lagt den helt rigtige flisebelægning, og alt fremtræder æstetisk og i harmoni. Haven er lukket og privat. Der er garage og yderligere plads til 1-2 biler i indkørslen. Nærområdet tilbyder alt til den moderne børnefamilie, herunder skoler og institutioner. Og såvel Metro og s-tog kan nås til fods få minutter fra ejendommen. Man er således på Kgs. Nytorv efter 12 minutter. Det er sjældent at man kan tilbyde så rolig en beliggenhed, og samtidig være så tæt på det pulserende liv.