Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0168
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1886
Energimærke
E
Boligareal
100 m2
Grundareal
449 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2

Jyllandsvej 20, 2.
2000 Frederiksberg

DEN
SKØNNESTE
BOLIG

Nu kan vi præsentere 122 gode kvadratmeter i denne særdeles velholdte og lækre 4-værelses villalejlighed med en yderst attraktiv og rolig beliggenhed ved ’den hvide by’ på Frederiksberg! Her er der villa-stemning i stor stil, hvilket resten af det skønne område kun understøtter. Jyllandsvej ligger som en fredelig oase, kun 1,5 km. fra Gammel Kongevej og en kort gåtur fra Frederiksberg Have. Der er ca. 700 mtr. til nærmeste Metro-station, og 4 km. til Rådhuspladsen, Kbh.
Lejligheden har den perfekte planløsning og fremtræder flot og indflytningsklar. Den store opholdsstue, hvor det stilrene køkken glider diskret og æstetisk ind i rummet, er fyldt med lys, og der er netop etableret to altaner som udvider stuens areal på bedste vis. Derudover tilbyder lejligheden to rummelige værelser, samt et lidt mindre værelse. Det lækre badeværelse indbyder til forkælelse med karbad, flotte Vola armaturer, Philippe Stark sanitet og muret bruseniche. Som et ekstra plus, har man på lejlighedens 2. plan et stort multirum med ståhøjde i kip. Nuværende ejere, en familie med børn, bruger i stor stil denne etage til tv/hyggestue, samt til overnattende gæster.
Der er stor lukket sydvestvendt fælleshave samt fælles cykelskur. I kælderen har man eget kælderrum, samt fælles vaskerum med god ordning. Ejerforeningen bærer præg af et godt samarbejde og orden i sagerne.