Sagsdata

Sagsnr.
JN08026
Kontant
5.295.000
Udbetaling
265.000
Brutto / netto
21.580 / 19.205
Boligtype
Villa
Opført
1962
Energimærke
D
Boligareal
137 m2
Grundareal
924 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.353 kr.
Forbrug pr. mdr.
951 kr.

Havesvinget 6
2950 Vedbæk

IDEEL
FAMILIE
VILLA

Denne gennemrenoverede og indflytningsklare 1-plans villa ligger på en ugeneret, tilbagetrukket grund i Trørød, på en børnevenlig og lukket vej, og egner sig til jer med både yngre og ældre børn. Boligen er nem at overtage og fremstår utroligt lys og indbydende med et flot opholdsrum, forældre- og børneafdeling, to lækre badeværelser samt et stort bryggers.

Villaen er løbende vedligeholdt, hvilket blandt andet betyder, at I får et kondenserende gasfyr, en efter- og hulmursisoleret bolig samt et tag fra 2018. Der ses en flot, rød tråd med trægulve i alle opholdsrum, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af inventaret.. Boligens kvadratmeter er udnyttet optimalt og giver foruden tre børneværelser også en separat forældreafdeling med eget badeværelse. Samlingspunktet bliver det pragtfulde køkken-alrum med et tidløst køkken med betonbordplade fra JKE Design. Centralt i rummet er der placeret en Rais brændeovn, som kan roteres alt efter, om I befinder jer ved spisebordet eller i det bløde sofamøblement nær terrassedøren. I 2016 blev det rummelige bryggers istandsat.

Uden døre kan I se frem til en solrig og ugeneret have, som er nem at vedligeholde. Her er der en stor træterrasse på boligens syd- og vestside, og på sydsiden kan I tilmed sidde i læ af muren, hvorfor I vil opleve en skøn varme. I 2017 blev der bygget et stort redskabsskur til opbevaring af haveredskaber og cykler.

Fra adressen har I kort til daginstitution, skole og indkøb samt smuk natur i Trørød Skov og den lækre strand ved Vedbæk. Herfra tager Kystbanen jer til Kgs. Nytorv på under en halv time.

Kontakt os for en fremvisning.