Sagsdata

Sagsnr.
JN08020
Kontant
3.695.000
Udbetaling
185.000
Brutto / netto
15.112 / 13.447
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1987
Energimærke
D
Boligareal
84 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.533 kr.
Forbrug pr. mdr.
940 kr.

Rudershøj 19
2840 Holte

FRED
OG
IDYL

Suveræn beliggenhed for enden af Rudershøj og direkte til idylisk sø.

Skøn, lys og velbeliggende lejlighed i god og veldrevet ejerforening – direkte ud til Rudershøj Park og sø. Lejligheden består af 84 veldisponeret kvm. samt en lækker og meget lys udestue på 7 kvm. og ligger i en skøn bebyggelse fra 1987, som i alt indeholder 27 lejligheder med hver sin carport. Området er helt privat og ligger idyllisk lige ud til en stor gammel park med sø, hvorfra der er direkte adgang til Rude Skov. Kort sagt en flot seniorbolig med en enestående beliggenhed.

Indvendigt fremtræder boligen lys og indbydende. Indretningen er funktionel og køkken-alrummet og den store opholdsstue er boligens omdrejningspunkt. Køkkenet er rummeligt, har god bord- og skabsplads. Den åbne forbindelse til alrummet giver god luft. Fra køkken-alrum er der to trin ned til en rummelig opholdstue med direkte adgang til lille isoleret havestue samt vestvendt terrasse, der ligger lige ud til søen. Herudover indeholder lejligheden forstue med garderobe, flot gæstetoilet. Endelig er der et godt soveværelse med indbyggede skabe samt en repos ligeledes med skabe og direkte adgang til nydeligt badeværelse med muret bruseniche Fra hele lejligheden er der den skønneste udsigt til søen, som forefindes blot få skridt fra terrassen.

Der er desuden gæsteparkering samt separat kælderrum. Rude Skov som ligger et stenkast fra boligen er præget af bakket terræn med mange skovsøer og moser – en helt fantastisk ramme om de daglige gåture. Der er gode transportmuligheder med bus fra Kongevejen og S-tog fra Holte Station, endvidere er der kort afstand til Holte Midtpunkt med alt, hvad hjertet begærer af indkøbsmuligheder.

Denne skønne lejlighed med utrolig naturskøn beliggenhed appellerer til livsnyderne, der ønsker at bo midt i den smukke Nordsjællandske natur.