Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02085
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1935
Energimærke
D
Boligareal
64 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/3

Herninggade 5, 3. TV.
2100 København Ø

NEWYORKER
3.VÆR
M. ALTAN

Sjælden og flot ny renoveret 3. vær NewYorker lejlighed med altan i hjertet af Østerbro udbydes ny til salg.

Lejligheden har netop gennemgået en totalrenovering fra a-z med bl.a. etablering af et ekstra værelse med lækre detaljer, nyt sort køkken med opvaskemaskine samt nyt stilrent badeværelse med vindue. Alle vægge er blevet spartlet og fremstår nymalet, nyt strøm overalt, som er blevet fræset ind i væggene og de flotte plankegulve er blevet shinet up. Lejligheden består endvidere af en fordelingentré, stort soveværelse til gården med fransk altan, lækkert køkken alrum med udgang til solrig altan, rummelig stue, og ekstra værelse med skønt lysindfald fra den fine karnap. Lejligheden er ideel som forældrekøb, delelejlighed, singlen der sætter pris på luksus eller parret med pladsbehov.

Ejendommen er beliggende attraktivt på Indre Østerbro nær Nordhavn S-station og kommende Metro. Fitness World og cafeer ligger lige rundet om hjørnet. Desuden ligger lejligheden i gåafstand til det hyggelige caféliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Bopa Plads, og er man til rekreative områder er man tæt på Kastellet, Langelinie, Søerne, Fælledparken og om sommeren er der bare 5 min. på cykel, hvis man har lyst til at bade i Svanemøllebugten eller i det nye havnebassin i Nordhavn. Skal vennerne imponeres kan anbefales en tur på restauranten The Silo der er åbnet i det nye Nordhavn, som er et nyt område tæt ved lejligheden som er i rivende udvikling.

Sund og velfungerende ejendom fra 1935. Der er fjernvarme, dørtelefon, brugsret til kælderrum, fællesvaskeri i kælderen samt hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke. Ejendommen har desuden fået renoveret facaden mod gården.