Sagsdata

Sagsnr.
JN08024
Kontant
9.750.000
Udbetaling
490.000
Brutto / netto
38.030 / 34.310
Boligtype
Villa
Opført
1971
Ombygget
1972
Energimærke
E
Boligareal
194 m2
Kælder
230 m2
Grundareal
1.580 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
8.533 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.729 kr.

Sandbjergvej 48
2950 Vedbæk

TIL DEN
KRÆSNE
FAMILIE

I Vedbæk finder I denne udsøgte villa, hvor arkitektur og naturskønne omgivelser går op i en højere enhed. Den arkitekttegnede ejendom fremstår unik med en sjælden charme, og de fantastiske vinduesfacader, de mørke Ølandsfliser og tidløse detaljer er blot en lille del af det smukke æstetiske udtryk, I kan se frem til.

Boligen har siden sin opførelse i 1971 været beboet af arkitekten selv, hvilket i særdeleshed lader sig udtrykke i den høje kvalitet og det lækre design. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og fra det øjeblik man træder indenfor, fornemmer man hurtigt boligens helt særlige indretning og stemning. Her fusionerer kvalitet og design, og finesser såsom lærketræsvægge og markante glaspartier bidrager til den tidstypiske og særlige atmosfære, der karakteriserer samtlige etagemeter.

Fra man træder ind ad døren, fornemmer man boligens helt særlige rumfornemmelse og udtryk, der kun forstærkes af lyset ovenfra og naturen lige uden for. Husets køkken-alrum og stue er samlet i perfekt harmoni via åbne rum og perfekt planløsning. Rummene præsenterer sig på smukkeste vis med både loft til kip, fritlagte bjælker, og i stuen er en meget smuk pejs stuens midtpunkt. Autenticiteten går igen i køkkenet, hvor lysindfaldet forstærkes af et arkitektonisk rytterlys i taget. Det flotte lysindfald gør sig ligeledes gældende for de fem værelser, hvor brede gulv-til-loft-skydedøre, på samme måde som i køkkenet, udvisker grænserne mellem inde og ude. Hertil hører et badeværelse og et gæstetoilet samt en stor rummelig kælder med sauna og flere anvendelige rum. Det helt store trumfkort må siges at være den enestående havestue, der er noget for sig. Her er der et uovertruffent, sydvendt vue over haven, der grænser op til fredede skov- og engarealer lige uden for døren. Den skønne placering ledsages videre af kort afstand til hverdagens fornødenheder i Vedbæk by.

Alt i alt en ejendom i særklasse.