Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02143
Kontant
2.695.000
Udbetaling
135.000
Brutto / netto
11.046 / 9.675
Boligtype
Villa
Opført
1971
Energimærke
D
Boligareal
199 m2
Grundareal
567 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.130 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.121 kr.

Bygaden 4
3600 Frederikssund

ÆGTE IDYL
I LILLE
RØRBÆK

På Bygaden 4 i Lille Rørbæk er der dømt ægte idyl og mange kvadratmeter for pengene med dette rummelige hus, hvor der er plads til den store familie. I bosætter jer med udsigt direkte til gadekæret i den unikke og bevaringsværdige landsby. Samtidig er I omgivet af åbne vidder og smuk natur, blandt andet med gåafstand til fjorden, hvor der kan sejles kajak. Der kører skolebus tæt på huset, og tilmed er beliggenheden fordelagtigt central med få minutters kørsel til Ølstykke, Jyllinge og Frederikssund. I disse byer findes hverdagsfornødenheder såsom skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Også den kommende S-togsstation i Vinge er værd at bemærke, mens det på nuværende tidspunkt alligevel kun tager omtrent en halv time at nå fra adressen til Rådhuspladsen.

Det charmerende hus på 199 kvadratmeter emmer af ro og sjæl med højt til loftet, og det er løbende vedligeholdt med renoveringer inde såvel som ude, der passer til det oprindelige udtryk. 2016 stod på et nyt, moderne Vordingborg-spisekøkken, mens der i 2018 blev isat energiruder i alle vinduer og døre samt installeret en Morsø-brændeovn – begge ting har haft en positiv effekt på energiforbruget, og det er ligeledes værd at bemærke, at professionelle har bekræftet, at der ved udskiftning af oliefyret til en anden varmekilde kan opnås energimærke B. Stueplanet råder over et værelse, et brusebadeværelse med gulvvarme, et praktisk bryggers og et skønt køkken. Dertil kommer den hyggelige vinkelstue. Førstesalen har egen udvendig indgang og er dermed oplagt som separat børne- eller teenageafdeling med tre indretningsvenlige værelser, et toilet hvor der er forberedt til brus samt en møblérbar repos.

Ude får I fornøjelsen af en nem, romantisk have med mange lækroge. I kan nyde sommeren på den overdækkede terrasse eller i det lille blomsterorangeri, som er placeret direkte ned til gadekæret.