Åbent hus: 1/6 kl. 11:00-11:45

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02142
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
32.579 / 28.839
Boligtype
Villa
Opført
1958
Ombygget
2017
Energimærke
C
Boligareal
275 m2
Kælder
30 m2
Grundareal
1.203 m2
Stuer/Vær./Etager
1/7/3
Ejerudgift pr. mdr.
4.862 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.265 kr.

Frodesvej 59
2880 Bagsværd

MED
MANGE
MULIGHEDER

ÅBENT HUS MED TILMELDING. MAIL TIL EK@JESPERNIELSEN.dk
I et børnevenligt område i Bagsværd udfolder denne totalrenoverede villa sig med 305 etagemeter, hvilket gør den perfekt til den store familie. I får seks værelser, to badeværelser, herudover er der 2 gæstetoiletter og vidunderlige opholdsrum med flere direkte udgange til en solrig terrasse i den skønne, lukkede have.

Ugens aktiviteter er lette at planlægge, da I kan gå eller cykle til hverdagens fornødenheder, herunder daginstitution, skole og indkøb, der alle kan nås inden for en radius af omkring én kilometer. Også S-toget på Bagsværd Station ligger inden for samme afstand, mens I ligeledes bor tæt på lækre, grønne arealer vedBagsværd Sø.

Ejendommen præsenterer sig nydelig med grå facade, sort tegltag samt hvide vinduesrammer og døre. Indenfor fortsætter det elegante udtryk i det komplet istandsatte hjem, hvor især den enorme stue imponerer. Det flotte lysindfald brager ind i rummet, der ubesværet glider over i køkken-alrummet med plads til et aflangt spisebord. Det grebsfrie vinkelkøkken fra Invita udstråler en tidløs elegance med moderne, integrerede hvidevarer, og stilen harmonerer med resten af husets æstetik. I den ene ende af boligen møder I en afdeling med to værelser og et gæstetoilet, mens stueplanet også forkæler med et tredje værelse og et minimalistisk badeværelse. På første sal mødes I af et smukt lysindfald fra ovenlysvinduerne, loft til kip samt sorte, fritliggende bjælker i alle fire værelser og på den møblérbare repos. Her er tilmed et badeværelse. Slutteligt venter kælderen med et tempereret vinrum, et toilet og et baderum med vaskefaciliteter. Som en tilføjelse er der gulvvarme overalt på nær i kælderen.

Glæd jer til at tilbringe tid på de fantastiske terrasser, der smyger sig om villaen, så I kan fange solens stråler eller nyde skygge fra morgen til aften. Den store have omsluttes af frodig beplantning, og her er ligeledes et bålsted til snobrødsbagningen. Bestil en fremvisning.