Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02090
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1900
Energimærke
D
Boligareal
77 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1

Skovshovedvej 4, 3. tv.
2920 Charlottenlund

4ER
MED
UDSIGT

Sjældent udbudt lejlighed med fantastisk udsigt til Øresund. På yderst attraktiv stille vej i Skovshoved med unik udsigt til Øresund, Skovshoved Havn og helt til København. Tæt på grønne arealer, gode indkøbsmuligheder, butikker, skoler mm.

Smuk og klassisk ejendom fra 1900, med dejlig solrig fælles have med flere hyggekroge og siddepladser. Lejligheden tilbyder følgende: Fin fordelingsentré med skabplads, stor og lys spisestue /stue med smuk udsigt. Stuen kan deles, såfremt man har brug for et ekstra værelse. Nyt køkken fra januar 2020 i klassisk design og god plads til opbevaring og ligeledes smuk udsigt til havnen og fælles have. Fra køkken er der bagtrappe til loftet og modsat til udgang mod haven. Stort soveværelse med skabsvæg og morgensol. Dejligt stort flisebadeværelse, vindue samt badekar. Endvidere er der vaske/tørrerum, lofts- eller kælderrum, samt skur og fælles cykelparkering.

Der er nem mulighed for parkering af bil ude foran ejendommen. Foreningen står overfor en renovering af opgange (hvilket der er opsparet til af foreningen) samt fået skiftet alle vinduer mod Skovshovedvej og taget er nyere. Det er en veldrevet forening med god økonomi.