Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0185
Kontant
2.195.000
Udbetaling
110.000
Brutto / netto
9.001 / 7.873
Boligtype
Villa
Opført
1777
Ombygget
1978
Energimærke
F
Boligareal
300 m2
Grundareal
5.916 m2
Stuer/Vær./Etager
3/6/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.043 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.499 kr.

Snavevej 42
5683 Haarby

EN
PERLE
PÅ FYN

Ingen bopælspligt. 1 tdl. jord. Skal denne idylliske perle være jeres kommende sommerresidens? På en idyllisk beliggenhed, i de smukke sydfynske landskaber, udbydes nu denne drøm af en fire-længet gård i Snave, der med sine bindingsværkskonstruktioner og sit stråtækte tag er en vidunderlig sjældenhed.

Her er der masser muligheder for at dyrke årstiderne i forening med naturen – hvad end det er som helårsbolig eller ferieresidens. Snave ligger blot et par kilometer fra f.eks. Feddet med skøn badestrand og den smukkeste kysthede. I nærområdet er også Brunshuse, der foruden sine natursmukke omgivelser også byder på et gammelt fiskersamfund med et levende kulturmiljø på Helnæs. Her på egnen bugter det sig i bakke og i dal og mulighederne er mange for at dyrke et aktivt udeliv med bl.a. windsurfing, paragliding, sø- og havfiskeri, cykling, jagt m.m. Her er adskillige badestrande og masser af skovområder at udforske.
Nærmeste indkøb: Velassorteret supermarked 3,5 km fra ejendommen. Ca. 9 km til en af de nærmeste indkøbsbyer er Assens, der med hyggelig gågade, havn og strand, er en af Fyns smukkeste handelsbyer.
Ca. 60 km. til Storebæltsbroen.I erhverver jer en eventyrlig ejendom, der præsenterer sig med en særegen æstetik og originalitet, der er de færreste forundt. Historien kan følges helt tilbage til 1777 og trods løbende istandsættelser fremstår huset den dag i dag, stadig med masser af dets oprindelige charme og sjæl.Tre af længerne er indrettet med et 300 kvadratmeter stort boligareal, der alle er anlagt med en gennemgående forståelse for husets alder, historie og traditioner. Der er således stadig bibeholdt den gamle spisestue, og også grovkøkkenet emmer af autenticitet. I de fleste rum er tillige synlige loftsbjælker, og så kan I tilmed se frem til en stor flot muret pejs og et kipført loft med fritlagte hanebånd. Foruden de to store stuer, hvorfra solnedgangen, i den ene, kan nydes i sommerhalvåret, indeholder planløsningen også et skønt alrum/gildesal, fire fine værelser samt et stort bryggers. Ejendommen indeholder desuden badeværelse med gulvvarme, gæstetoilet, et viktualierum og et kontor.Syd- og østlængen består af en fin hestestald med 2 gode bokse, en større garage med haveudgang samt 2 skønne lader, der kunne istandsættes til f.eks. værksted, hobbyrum eller andet.
Grundens 5.916 kvadratmeter er en verden i sig selv med mange ældre træer, flere hyggelige haveafdelinger, en dejlig hestefold ud til markerne og et original grisehus/kove, der fint kunne egne sig til gårdbutik. Denne ejendom er i en sådan klasse, at både stemningen og de herlige omgivelser SKAL opleves.