Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02157
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1905
Energimærke
D
Boligareal
87 m2
Kælder
4 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1

Søbakken 30, 2. tv.
2920 Charlottenlund

LÆKKER
LEJLIGHED
MED HAVKIG

Nu kan I overtage denne overordentligt fine lejlighed, hvor gennemført kvalitet og havudsigt er to helt store kendetegn. Boligen har tilknyttet eget havestykke og placerer sig på en stille vej nær Skovshoved Havn.

I ankommer til en charmerende ejendom fra 1905 med sprossede ruder og mansardtag. Den lydisolerede hoveddør fra 2019 åbner op til fordelingsentréen, som leder jer direkte ind i det luftige opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet og stuen præsenterer sig ud i ét. I køkkenet venter én af de lækre detaljer, nemlig elementerne i røget eg, som er udført af Københavns Møbelsnedkeri. Tilsvarende løsning er i øvrigt valgt til alle lejlighedens skabselementer for en rød tråd, ligesom det brede, lyse Junckers-plankegulv binder hjemmet sammen. Køkkenet har desuden Quooker og koldtvandshane, to ovne, en indbygget kaffemaskine, og køleskabet er integreret i skuffesystemet. Fra den ene side af hjemmet er der udsigt til solopgangens gyldne stråler over havnen, hvor skibenes master skaber perspektiv i forgrunden til vandet. Omvendt kan I fra modsatte side følge solen dykke ned i Dyrehaven. Mellem alrum og stue er der en brændeovn. Soveværelset giver jer kig til Øresund fra sengen, og i 2016 er der delt op, således I nu også får et sovekammer. Til slut venter badeværelset med rainshower i brusenichen, et væghængt toilet og en kombineret tørre-/vaskemaskine.

I kan se frem til et hyggeligt haveafsnit med skur, og udelivet nydes ligeledes i området, hvor I befinder jer få minutters gang fra Skovshoved Havn med saunahus og badebro. Der er et tiltalende leben på havnefronten med foodmarket. Ydermere kan I snildt nå til både Dyrehaven, Bellevue Strand samt Charlottenlund Fort og Strand. Busforbindelser, indkøb og S-togsstation ligger indenfor en radius af cirka halvanden kilometer. Bestil en fremvisning for at opleve denne lækre bolig og det fremragende område.