Åbent hus: 5/7 kl. 12:10-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JN08033
Kontant
12.500.000
Udbetaling
625.000
Brutto / netto
50.634 / 45.109
Boligtype
Villa
Opført
1960
Energimærke
D
Boligareal
176 m2
Kælder
84 m2
Grundareal
929 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
8.824 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.464 kr.

Vilvordeparken 12
2920 Charlottenlund

FRED
OG
IDYL

Omgivelserne er fredelige og rolige her i Vilvordeparken i Charlottenlund, hvor I finder denne lyse villa med en meget anvendelig underetage. Boligen prydes af et vidunderligt lysindfald og store, åbne rum. Grundet den perfekte placering på Vilvordeparken, har man fra grunden en fantastisk udsigt over nærområdet.

Med nærhed til skønne naturområder såsom Ellemosen og Dyrehaven er det ikke uden grund at det er et attraktivt sted at bosætte sig. Dermed er det let at spadsere en tur under trækronerne i de altid foranderlige skove. Har I børn, vil I glæde jer over den korte afstand til skole og daginstitution, ligesom der heller ikke er langt til indkøbsmuligheder og Ordrup Station med S-togsforbindelse.

Hjemmets 260 flotte og indflytningsklare etagemeter appellerer bredt, hvorfor både børnefamilier og ældre vil føle sig godt til rette. Brede glaspartier sikrer et herligt lysindfald, som flugter på tværs i den rummelige stue, der kan opdeles i forskellige afdelinger. Her er masser af muligheder for at indrette flere sektioner, eksempelvis kan sofagruppen sættes ved den indbyggede pejs, og så er der udgang til en udestue, der forlænger leverummet. Madlavningen tager form i det nydelige, U-formede køkken med hvide, grebsfrie elementer og integrerede hårde hvidevarer. Den ene væg er desuden smart indrettet til ekstra skabsplads og en mindre spisekrog med to stole – et perfekt sted til en kop kaffe. Resten af stueplanet råder over to værelser, et pænt badeværelse med et badekar og et gæstetoilet foruden et disponibelt rum. I den brugbare og lyse underetage møder I et bryggers og to større og absolut anvendelige rum, hvoraf det ene har adgang til et badeværelse.

Ude venter en meget frodig have med et væld af dekorative og farverige blomster, som I kan nyde fra den sydvendte terrasse, der er orienteret helt perfekt i forhold til solen.

En bolig og ikke mindst have, som SKAL opleves. Ring allerede i dag for at få en fremvisning.