Åbent hus: 5/7 kl. 15:00-15:20

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02207
Kontant
10.995.000
Udbetaling
550.000
Brutto / netto
44.501 / 39.601
Boligtype
Villa
Opført
1900
Ombygget
1970
Energimærke
C
Boligareal
262 m2
Kælder
37 m2
Grundareal
1.227 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/3
Ejerudgift pr. mdr.
8.696 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.394 kr.

Rønnebærvej 71
2840 Holte

SKOVLØBER
HUSET
I HOLTE

I naturskønne omgivelser og samtidig tæt på Holtes hyggelige midtby finder man denne flot renoverede familievilla, der byder på ikke mindre end 262 kvadratmeter bolig, en nærmest parklignende have samt et fantastisk udsyn over den grønne skov og kig til Furesø.

Her får I et fortrinligt hjem,der har gennemgået en omfattende renovering i løbet af de seneste syv år. Kun et af de tre badeværelser, kontoret og en mellemgang mangler den sidste finish – ellers står resten af huset i fantastisk flot stand med eksklusive materialevalg og en lys og indbydende indretning. Allerede når man ankommer til ejendommen, betages man af husets charmerende ydre med bindingsværk og sort tegltag. Indenfor venter en nydelig entré med trappe til første sal og adgang til et rummeligt opholdsmiljø, hvor køkken og spisestue er samlet i et. Køkkenet fremstår tidløst med grebsfrit interiør i hvid højglans, eksklusive bordplader i granit og massivt træ og integrerede hårde hvidevarer af bedste kvalitet.Spisestuen rummer nemt et stort spisebord, hvor både familie og venner kan samles til middag, og om sommeren er der mulighed for at skyde glasdørene til side, så den store, sydvestvendte terrasse kommer til at indgå som en integreret del af boligen. Om vinteren kan man i stedet fyre op i den indbyggede pejs, der spreder både varme og hyggelig stemning i den mørke tid. I åben forbindelse med spisestuen finder man en charmerende opholdsstue med synlige bjælker, trægulve og væghængt brændeovn, mens resten af stueetagen udgøres af et ældre badeværelse, et kontor, endnu en entré med trappe til første sal samt et lækkert master bedroom med loft til kip, udgang til terrasse og adgang til eget badeværelse med bruseniche og inventar fra Svane. På førstesalen venter et nyrenoveret badeværelse, tre gode børneværelser samt en hyggelig stue, der også kan bruges som fælles legerum for familiens yngste. Fra stuen er der gjort klar til etablering af en altan, men allerede nu kan man gennem de store vindespartier nyde udsigten over skoven i sommerhalvåret, mens der er kig til Furesøen, når efteråret blæser bladene af træerne.

Udenfor får I fornøjelsen af en skøn og romantisk have omgivet af skov og smuk natur. I bosætter jer i et stille, attraktivt kvarter, hvor skoven og Furesøener nærmeste naboer, og samtidig er der blot få minutters gang til både skole og børnehus ligesom Holte Station og Holtes hyggelige butiksliv findes lige i nærheden. En spændende og velbeliggende ejendom, der bestemt er et besøg værd.