Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02164
Boligtype
Villa
Opført
1957
Ombygget
2005
Energimærke
C
Boligareal
208 m2
Kælder
112 m2
Grundareal
742 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3

Abildgaardsvej 180
2830 Virum

NYDELIG
FAMILIE
VILLA

Glæd jer til denne herlige villa i Frederiksdal, som er lidt af en drøm for en familie. De grønne marker begynder nemlig lige uden for matriklen og grænser videre op til Furesøen, som I når på bare fem minutters cykeltur. Dernæst overtager I en charmerende villa fra 1957 med en gennemført nordisk æstetik og en god planløsning med fire værelser foruden en anvendelig kælder. Den lyse grund er nem at passe, så I kan mageligt læne jer tilbage på den sydvestvendte terrasse.

I kommer til at bo for enden af en stille, blind vej, godt en halv kilometer fra skov, og med nem cykelafstand til skole, børnehave og indkøb i nærliggende Virum. Indre By nås på knap en halv time i bil. Den flotte rødstensvilla fik tilføjet en overbygning i 2004, som derfor også har et tag fra samme år. Arkitekturen falder helstøbt ind med kvistvindue, skorsten og hanebånd, så det må siges at være et vellykket resultat. Stueplans fordelingsgang giver jer et fint overblik over etagen, som tæller tre værelser og et flot badeværelse med brus fra 2016. Det lækre stavparketgulv, som ses i gangen, præger også opholdsmiljøet med sjæl og karakter, så I får smukke rammer om måltiderne. Førstesalen har lyst plankegulv og er inddelt i store rum, brændeovnsstuen og soveværelset, samt endnu et badeværelse.

Franske altaner til begge sider giver jer tilmed en fantastisk udsigt til jeres idylliske omgivelser. Kælderplanet tager sig også indbydende ud med tre disponible rum, hvoraf det ene har brændeovn. Yderligere får I her nogle praktiske kvadratmeter i bryggers og to depoter. Fra alrummet er der udgang til en stor sydvestvendt træterrasse, hvoraf halvdelen er overdækket, så den kan bruges året rundt. Ring for en fremvisning.