Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN08042
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
26.258 / 23.364
Boligtype
Villa
Opført
1954
Ombygget
1976
Energimærke
F
Boligareal
173 m2
Kælder
55 m2
Grundareal
1.005 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.759 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.210 kr.

Skovvej 14
2950 Vedbæk

PERFEKT
FAMILIE
VILLA

Hvis I er på udkig efter et hjem, der er rigt på charme, fyldt med atmosfære og kan omfavne hele familien, så er I kommet til det rette sted: Velkommen til Skovvej 14 i Trørød!

Nærmere bestemt ligger der på adressen en flot villa fra 1954, der præsenterer sig i røde mursten og et matchende tegltag. Her får I 173 kvadratmeter, der fordeler sig over halvandet plan foruden 45 bonuskvadratmeter i den yderst anvendelige underetagen. Derudover kan I se frem til en fantastisk udsigt over åbne vidder.

Inde venter jer en stemningsfuld atmosfære, hvor køkkenet har åben forbindelse til spisestuen, så I let kan være sammen på tværs af madlavning, samtaler og kvalitetstid. Spisestuen prydes af blotlagte mursten, og videre møder I dagligstuen, hvor de store vinduespartier lader lyset strømme ind og giver et skønt kig til haven. Her får I let arrangeret jer med de komfortable møbler, der kalder på hyggelige aftenstunder foran brændeovnen. Fordelingsgangen åbner op for tre værelser, mens etagen fuldendes af et toilet og et badeværelse med kar. På førstesalen ligger der yderligere tre værelser, mens kælderen med egen indgang består af to gode, disponible rum og et badeværelse, hvor vaskefaciliteterne kan installeres.

Glæd jer til at opleve haven, der er smukt opvokset. Her får I en hyggelig oase med en dejlig terrasse, hvor I kan sidde helt ugeneret og nyde solskinnet dagen lang.

I bosætter jer i et lukket område med direkte adgang til grundejerforeningens private skov, der frister til afslappende gåture i fritiden. Fra adressen leder få minutters gang jer til stranden og indkøbsmuligheder på Trørød Torv, mens bilen nemt fører jer til de nærliggende skoler, institutioner og sportsfaciliteter.

Er det jer, der skal bo her? Så kontakt os for en fremvisning!