Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02160
Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
36.673 / 32.518
Boligtype
Villa
Opført
1965
Ombygget
2013
Energimærke
B
Boligareal
302 m2
Grundareal
1.373 m2
Stuer/Vær./Etager
2/7/1
Ejerudgift pr. mdr.
8.260 kr.

Hvidegårdsparken 82
2800 Kongens Lyngby

MODERNE
STILRIG
VILLA

I de dejlige omgivelser for enden af en lukket vej, men stadig ikke langt fra Lyngby centrum, kan I blive de lykkelige ejere af denne velholdte villa. Med hele 302 m2, der blandt andet tæller en lækker tilbygning, får I plads til alt og alle, og I vil nemt finde jer til rette i det luftige hjem. Læg dertil en isoleret garage og en idyllisk have, og I har de perfekte rammer for den store familie. De løbende opdateringer er sket med miljøet for øje, hvorfor I flytter ind i et grønt hjem med gulvvarme i størstedelen af huset, solceller på taget og en varmepumpe fra 2013.

Vinduerne er ligeledes skiftet og efterisoleret i 2018. Husets kerne udgøres af det dejlige køkken-alrum, hvor det store ovenlysvindue med en indvendig, motordrevet markise giver et skønt lysindfald. I det veludstyrede køkken kan livretterne sammensættes, og på varme dage bringes maden let med ud på den overdækkede terrasse. I stuen slås den helt rigtige stemning an med en hyggelig pejseindsats og en indbygget bogreol. I den østlige del finder I en værelsesafdeling med tre værelser og et rummeligt badeværelse med to håndvaske og et væghængt toilet. Huset rummer endnu et badeværelse samt et bryggers, og så mangler I blot at se tilbygningen.

Her får I to værelser samt køkken og bad, hvilket gør boligen perfekt egnet til eksempelvis at samle flere generationer under samme tag. Den anseelige plæne prydes af farverige rododendroner og grønne træer og er desuden forberedt til en robotplæneklipper. I haven er der atmosfærefyldte kroge og skønne terrassemiljøer. Adressen ligger lige ud til Ermelunds fredede arealer, og herfra har I ikke langt til hverken indkøb, skole eller Lyngby centrum. Trænger I til masser af plads i en stor, lys bolig? Så bestil tid til en fremvisning.