Åbent hus: 5/7 kl. 12:00-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02002
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
24.212 / 21.484
Boligtype
Villa
Opført
1971
Ombygget
1977
Energimærke
A2010
Boligareal
139 m2
Grundareal
595 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.866 kr.
Forbrug pr. mdr.
542 kr.

Rungsted Strandvej 307
2970 Hørsholm

NY-
RENOVERET
EJENDOM

Med utrolig god beliggenhed – nær Øresund og Mikkelborg udbydes nyligt ekstremt grundigt gennemrenoveret bindingsværkshus på hyggelig grund. Ejendommen: Med en sublim beliggenhed i anden række til Øresund finder I dette charmerende bindingsværkshus, der er flot moderniseret med respekt for de oprindelige detaljer. Ejendommen dateres til 1775 og præsenterer sig med solskinsgule tavl og grønmalet bindingsværk, hvid sprossede vinduer og stråtækt tag. Hertil er et hyggeligt anneks. Materialerne er nøje udvalgt, så de passer ind i husets historie.

Haven: Den hyggelige, grønne baghave med gamle frugt- og magnoliatræer ligger smukt omgivet af hække og har god plads til leg eller en lækker brunch på en solskinsdag. Haven er orienteret mod vest, og der er sol på det store, flisebelagte terrassemiljø stort set hele dagen. Forhaven omkranses af et nydeligt, hvidt stakit, og bag huset breder sig en anseelig, lukket have. Huset indeholder:Fra man træder over dørtærsklen til entréen bemærkes straks, at her er tale om en bolig ud over det sædvanlige. Hjemmet kendetegnes ved en stilren indretning og en let atmosfære, der komplementeres af de velbevarede, oprindelige detaljer som de blotlagte loftsbjælker og vinduernes sprosser. Spisekøkkenet fremtræder med støvgrønne elementer, og den hensigtsmæssige vinkelform giver god plads til spisesektionen. De integrerede loftspots sikrer en optimal belysning, mens de indbyggede skabe giver gode opbevaringsmuligheder. Tilstødende ligger en hyggelig stue, som modtager et gennemstrømmende lysindfald fra vinduespartierne i hver ende af rummet. Videre finder I et eksklusivt badeværelse med elegant interiør, glasafskærmet bruseniche og messingfarvede armaturer. På førstesalen med loft til kip gives en møblerbar repos med fransk altan samt et værelse. Herfra er der en enestående udsigt over den glitrende havoverflade med Ven og den svenske kyst som bagtæppe. Det anseelige anneks er indrettet med et større disponibelt rum med vask samt badefaciliteter. Huset er meget klimavenligt, med en energimærkning A. Derudover kan det fortælles at huset har nyt stråtag fra 2019.
Område: En meget eftertragtet beliggenhed på Strandvejen. I bosætter jer yderst fordelagtigt med få hundrede meter til Mikkelborg Strand og Øresunds blå bølger. Ligeledes kan I spadsere til Rungsteds maritime havnemiljø, Kokkedal Slot, Kokkedal Golfklub og de omkringliggende skovområder. Stisystemerne fører jer trygt på vej mod indkøb, Vallerødskolen, daginstitutioner og Kokkedal Station, der alle nås indenfor en radius af omtrent to kilometer.

Drømmer du om et nyrenoveret bindingsværkshus ud over det sædvanlige med al den sjæl og charme man kan forestille sig?