Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02148
Kontant
3.995.000
Udbetaling
200.000
Brutto / netto
16.176 / 14.313
Boligtype
Villa
Opført
1950
Energimærke
E
Boligareal
72 m2
Kælder
72 m2
Grundareal
301 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.588 kr.
Forbrug pr. mdr.
868 kr.

Hedevænget 6
2800 Kongens Lyngby

FLYT
LIGE
IND

Hvis du ønsker at flytte ind som den første i et helt nyistandsat og super lækkert rækkehus, så er denne mulighed helt optimal. Du kan hygge med at plante blomster i haven, lade ungerne lege i vandbassin eller invitere til grillaften med vennerne. Uanset hvad du har lyst til, er det nemt, når alt i huset er klar til indflytning – det kræver ikke nogen indsats fra dig.

Huset er blevet gennemgribende renoveret – der er nye gulve, nyt køkken, nye badeværelser, nyt tag – kort sagt – selvom huset oprindeligt er fra 1950 er det gennemgribende renoveret og står som nyt – helt uden bemærkninger i tilstandsrapporten.
Indretningen giver gode muligheder for flere værelser, hvis det er nødvendigt, men huset er p.t. indrettet med et stort åbent køkken-alrum med direkte adgang til 2 stuer ensuite. Det giver meget luft og masser af gennemgående lys da der er vinduer til både øst og vest. Der kan nemt etableres et værelse i den ene stue og et ekstra hvis man tager noget af spisepladsen i alrum. Derudover er der et lækkert nyt badeværelse.

Underetagen har udgang til haven og er indrettet med endnu et lækkert badeværelse, tre lækre lyse værelser, hvoraf det ene har egen indgang. Helt optimalt for store teenagebørn eller måske hjemmeerhverv. Der er en lækker terrasse, carport, skur og nem adgang til både skoler, indkøb, naturskønne områder og offentlig transport. Det er centralt for både små og store børn i huset. Der er masser af solskin hele dagen – så både morgenkaffen og aftensmaden kan nydes ude.