Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02001
Boligtype
Rækkehus
Opført
1981
Energimærke
C
Boligareal
146 m2
Grundareal
353 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Christianshusvej 3
2970 Hørsholm

Skønt
ende-
rækkehus

Et rækkehus med mange indretningsmuligheder, der henvender sig bredt – lige fra det pladskrævende par til en familie, der har brug for mange værelser

Ejendommen: Enestående enderækkehus i et plan på hele146 m2 (BBR) beliggende i Hørsholm. Alt er flot og velholdt, og de mange boligkvadratmeter er da også alle moderniserede, sådan at de fremstår lige til at flytte ind i. Siden 2015 er der blevet skiftet stikkontakter overalt, ligesom vægge og lofter er blevet istandsat og malet. Der er kommet nye vinduer både foran og i køkkenet, og så er gasfyret spritnyt fra maj 2020. Haven: Den private og hyggelig gårdhave er en force i sig selv med velanlagte bede, smukke magnoliatræer og blomstrende rhododendron. Den store fliseterrasse fremstår særdeles vedligeholdelsesnem, og så beriges den af en idylliskhavepavillon. Matriklen byder også på to skure og en carport. Haven er orienteret mod vest, og der er sol på den store, flisebelagte terrasse stort set hele dagen. Huset indeholder: Planløsningen centrerer sig hovedsageligt om det store opholdsmiljø i boligens midte. Her smyger det enkle gulv sig på tværs af stue og køkken, og flere dørpartier i glas lader grænsen mellem ude og inde fremstår minimal. Køkkenet præsenterer sig med smukke trædetaljer, og både opvaskemaskinen og amerikanerkøleskabet er begge af mærket Blomberg fra 2019. Fyldningsdøre baner vejen til de tre værelser, hvor det oplagte forældresoveværelse er anlagt med eget badeværelse. Det andet badeværelse er placeret ved siden af bryggerset, og de byder begge foruden gulvvarme på armaturer fra Grohe.

Område: Rækkehusbebyggelsen ved Christianshusvej danner de perfekte rammer for et aktivt familieliv i det fri. Området er anlagt i det, der engang var en engelsk inspireret landskabspark for ejendommen med selvsamme titel, og i dag byder kvarteret således også på alt lige fra grønne fællesarealer, fodboldbane, petanque, legeplads og en lille sø. Her er stille, men aldrig kedeligt. I omgivet af gode naboer med børn i alle aldre, ligesom her afholdes hyggelige sociale arrangementer på vejen. Med prægtige, farvestrålende træer i horisonten ligger denne spændende bolig, der udgør sidste hus i denne arkitektonisk rækkehusbebyggelse. Her er I sikret rolige og ugenerede omgivelser, og med hele 146 kvadratmeter er der plads til både store og små. Fra bebyggelsen er der ligeledes stisystemer til Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt Hørsholm centrum.