Åbent hus: 5/7 kl. 11:00-11:20

Sagsdata

Sagsnr.
JN08052
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
24.318 / 21.639
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1963
Energimærke
C
Boligareal
111 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.226 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.275 kr.

Skodsborgparken 22, 1. TV.
2942 Skodsborg

MELLEM
SKOV OG
VAND

Drømmer du om at vågne med udsigt til solopgangen over Øresund? Så er denne flotte og indflytningsklare tre værelses lejlighed centralt i Skodsborg måske dit næste hjem. Her er en lys og indbydende atmosfære, en flot panoramaudsigt over Øresund og hele to skønne altaner. Lejligheden ligger på første sal i en velholdt femetagers ejendom med elevator. I blokken finder du et fællesvaskeri, og med til lejligheden følger et kælderrum. Boligen er tidligere blevet gennemgribende renoveret for så vidt angår badeværelse, gæstetoilet, køkken, vinduer og altandøre, og har flere gode detaljer som blandt andet charmerende radiatorskjulere.

Udenfor er der store, grønne områder og under fem minutters gang til boligkompleksets private strand. Ligesom Skodsborg Station og Jægersborg Hegn nås indenfor få minutter.

Fra en lys og rummelig entre med garderobeplads, er der adgang til et flot gæstetoilet, lækkert Boform køkken, den ene af to store og sammenhængende stuer, hver af stuerne har adgang til en dejlig altan. Lejligheden rummer også et stort soveværelse med direkte adgang til et flot badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.
Den attraktive beliggenhed ved Strandvejen giver dig under fem minutters gang til både store, grønne områder, vandet og Skodsborg Station, så her får du både naturen helt tæt på og let adgang til alle byens muligheder. Kunne du tænke dig selv at opleve udsigten over Øresund og den lyse atmosfære i lejligheden? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning, så du samtidig kan se de flotte, grønne omgivelser.