Åbent hus: 5/7 kl. 14:45-15:15

Sagsdata

Sagsnr.
JN08037
Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Brutto / netto
40.451 / 35.997
Boligtype
Villa
Opført
1904
Ombygget
1981
Energimærke
D
Boligareal
213 m2
Grundareal
1.000 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.315 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.785 kr.

Kollemosevej 3B
2840 Holte

CHARME
& SKØN
NATUR

En gennemført villa med en smuk arkitektur, masser af plads og højt til loftet venter jer i ét af Holtes bedste kvarterer. Hjemmets 213 kvadratmeter fordeler sig over halvandet plan med fantastiske opholdsrum og tre værelser. Derudover kan I se frem til en flot, lys og indbydende udestue på 19 kvm. samt et yderst anvendeligt og isoleret anneks på 22 kvm. og en vidunderlig have.

Flot og statelig toner villaen fra 1904 frem med et rødt tegltag, sprossede vinduer og takkede gavle, hvilket understreger det charmerende udtryk. Det positive førstehåndsindtryk følger med indvendigt, hvor ejendommen er gennemgribende moderniseret, og I vil opleve moderne komfort i et smukt samspil med husets oprindelige sjæl. Ét af samlingsstederne bliver alrummet med dobbeltdøre ud til haven og den hyggelige udestue med portugisisk granit, der medfører en lys atmosfære. Der er åben forbindelse til det stilrene køkken med hvide, grebsfrie elementer, en massiv egetræsbordplade samt veludvalgte hårde hvidevarer fra Miele og Bosch. I forskudte plan har I de to stuer en suite, hvoraf den ene imponerer med en karnap og en brændeovn. Etagen rummer endvidere et kontor, et badeværelse, et bryggers samt to depotrum. På førstesalen åbner reposen op for tre indretningsvenlige værelser, hvoraf det største har en altan. Her møder I ydermere badeværelset, der tilføjer en ekstra luksus i hverdagen med et kar og en sauna.

Udendørs får I fornøjelsen af en veletableret have, der giver jer flere opholdssteder. Lige fra solskinstimer på én af terrasserne til boldspil og leg på plænen. Den enestående oase understreges af annekset, der i tidernes morgen stod på Trianglen på Østerbro.

I bosætter jer tæt ved Furesø og Vejlesø, der giver jer fortrinlige muligheder for at vandre ture eller dyrke vandets glæder. I nærmiljøet finder I indkøb og daginstitution, mens en lille cykeltur fører børnene til den velrenommerede Dronninggårdskolen.

Ring for en fremvisning!