Åbent hus: 4/7 kl. 14:00-16:00

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0201
Kontant
1.995.000
Udbetaling
100.000
Brutto / netto
8.109 / 7.121
Boligtype
Villa
Opført
1860
Energimærke
C
Boligareal
177 m2
Grundareal
1.826 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
2.265 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.367 kr.

Svallerup Strandvej 14
4400 Kalundborg

TID
TIL
LIVET

FLEXBOLIG MED JORDVARME – SVALLERUP STRAND.
For enden af den lukkede vej finder I den skønneste sandstrand i et dejligt sommerhusområde. Ejendommen er beliggende ved Kalundborg, i pragtfuld natur, og så alligevel kun 5 km til nærmeste velassorteret indkøb, skole, daginstitution m.v. Skolebus (for alle) holder udenfor døren. Fra denne perle er der ca. 100 km til København. Naturen med sit kuperede landskab er uovertruffen, og fordrer i den grad til det nære liv, med fokus på kvalitet og familie. Som en helt særlig bonus, er det muligt at tilkøbe jord, hvis dyrehold ønskes.

Drømmer I om mere albuerum i naturskønne omgivelser, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, når behovet for en svalende dukkert melder sig? Dette sted i Svallerup kan opfylde jeres kriterier, og så får I tilmed masser af plads. Idyllen er ikke at tage fejl af, og vejen hertil langs de bugtende marker slår tonen an for, hvilke fredelige omgivelser der venter. Den hvide facade står i elegant kontrast til stråtaget, mens de grønne omgivelser på fineste vis komplementerer farvespillet. I bør også bemærke de velplacerede vinduer, der inden døre skaber den indbydende atmosfære, som hersker overalt.
Særligt i de to stuer en suite vil I betages af stemningen, der underbygges af det lyse gulv og de synlige bjælker, som vidner om den klassiske byggestil. Indsatspejsen skaber varme og hygge på kølige aftener, og i forlængelse af stuerne udfolder et nydeligt spisekøkken sig. Stueetagen fuldendes af intet mindre end tre værelser, to badeværelser og et bryggers. På førstesalen leder glasreposen jer forbi synlige hanebånd og frem mod en unik udsigtsstue med et markant glasparti, hvor I kan beskue solnedgangen over Storebælt. I den modsatte afdeling finder I et badeværelse og det fjerde værelse med en fransk altan mod øst.

Ude venter et gårdhavemiljø med orientering mod vest og et dejligt vue over markerne. Grunden på 1.826 m2 byder på et hav af muligheder for udemennesket, og så råder I over flere udhusbygninger.
Denne bolig kan, efter tilladelse, erhverves som flexbolig, og derved fungere som familiens samlingssted og fritidshus året rundt. Ejerne har passet og plejet deres perle gennem mange år.