Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNG02034
Kontant
1.750.000
Udbetaling
90.000
Brutto / netto
7.156 / 6.372
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1942
Energimærke
D
Boligareal
47 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.005 kr.
Forbrug pr. mdr.
350 kr.

Ellebækvej 62, ST. MF.
2820 Gentofte

SKØN 2V
CENTRALT
I VANGEDE

På Ellebækvej 62 i Vangede har du netop nu chancen for at overtage denne toværelses stuelejlighed, der med sin åbne planløsning, de lyse og velholdte rammer samt den centrale beliggenhed henvender sig til singlen såvel som parret.

Du bosætter dig i et roligt område, hvorfra du kan gå til alle nødvendige faciliteter, der får hverdags puslespillet til at gå op i en højere enhed i form af S-togsstation og indkøb inden for omtrent 300 meter. Du kan cykle til de naturskønne omgivelser ved Gentofte Sø, og DTU samt København nås på samme vis. Er du pendler, kan du ligeledes glæde dig over den nemme adgang til motorvejen, som tilkøres på få minutter i bil.

Af nyere forbedringer i boligen kan nævnes afslibning og behandling af gulvene omkring 2016-2017, og køkkenet blev opdateret med et nyt komfur med induktion i 2017. Til lejligheden hører et stort kælderrum til den overskydende opbevaring, mens der er fælles vaskekælder samt fine, gratis parkerings muligheder på Ellebækvej. Sommerens solskinstimer kan nydes under åben himmel i den fælles have med grillplads.

Dit kommende hjem udfolder sig fra den lille entré, hvor du kan hænge overtøjet og stille skoene. Lige fremme ligger det pæne badeværelse med skøn opmuret brus, og det primære opholdsmiljø består af køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet præsenterer sig stilrent og funktionelt med hvide elementer toppet af en flot træbordplade, hvor du har optimale betingelser for at tilberede livretter og afprøve nye opskrifter. Stuen arrangerer du let med en spisesektion og et komfortabelt sofahjørne. Endelig afrundes lejligheden af det dejlige soveværelse med plads til dobbeltsengen og skabe til garderoben.

Har dette fanget din interesse? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.