Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNG02016
Kontant
1.545.000
Udbetaling
80.000
Brutto / netto
6.323 / 5.630
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1959
Energimærke
D
Boligareal
49 m2
Stuer/Etager
1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.067 kr.
Forbrug pr. mdr.
255 kr.

Dalstrøget 78, 3.
2870 Dyssegård

LYS LEJL.
MED STOR
ALTAN

Er du på udkig efter en rummelig etværelses lejlighed, eller mulighed for at omdanne til en toværelses? Så skal du se nærmere på denne lyse lejlighed i Dyssegård, som foruden stor stue byder på et separat køkken, et disponibelt rum og en lukket altan med skydedøre.

Du kan se frem til en god beliggenhed i det attraktive område, hvorfra du har kort afstand til Søborg Hovedgades butikker. Indkøbsmuligheder er få hundrede meter nede ad gaden, og både busstoppested samt Vangede Station er inden for 600 meter. Fra stationen fragter S-toget dig videre ud i byen, og har du bil, kommer du nemt på motorvejen. Dit nye hjem udfolder sig i en ejendom fra 1959, der er omgivet af flotte grønne arealer med nye flisestier. Hernede finder du både en legeplads og bordbænkesæt, og på den anden side af bygningen er der en parkeringsplads.

Fra svalegangen på tredje sal træder du indenfor i boligen, hvor en fordelingsgang åbner op til alle rum. Til højre møder du et rummeligt og pænt køkken med gaskomfur, som forholdsvist let kan omdannes til et soveværelse. I stedet kan køkkenet rykkes ind i det store værelse med et nydeligt, hvidolieret trægulv, således at du skaber et lækkert opholdsmiljø med stue og køkken i ét. Du kan også beholde den nuværende rumfordeling, hvor der er god plads i værelset til både sofa, et lille spisebord og en seng. Rummet tilføres desuden et skønt lysindfald fra vinduespartierne samt altandøren på endevæggen. Lejligheden byder desuden på et større badeværelse med god bruseniche og et vindue samt et dejligt praktisk rum, som anvendes til walk-in closet.

Sommeren nydes på den vestvendte udsigtsaltan, der takket være glaspartierne, som kan skydes til siden, både kan bruges, når solen skinner, såvel som når vejret er dårligt.

Er det noget for dig? Så book en fremvisning allerede i dag.