Åbent hus: 5/7 kl. 14:00-14:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0184
Kontant
2.695.000
Boligtype
Andelsbolig
Opført
1888
Ombygget
1996
Energimærke
C
Boligareal
157 m2
Kælder
30 m2
Vær./Etager
2/1
Månedlig boligydelse
6.729 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.500 kr.

Østerbrogade 128, kl.
2100 København Ø

CENTRAL
OG FLOT
ANDEL

Midt på eftertragtet hovedstrøg på Østerbro, udbydes nu erhvervs-andel med ca. 157 m2 reelt butiksareal. Beliggenheden er med sin location lige overfor Gunnar Nu Hansens Plads, en ideel placering i et klassisk og eksklusivt shopping-område.
Andelen befinder sig i en høj kælderetage i en flot, gedigen ejendom – med hele 7 store udstillingsvinduer vendende ud mod hhv. Østerbrogade og Ålborggade. Der er rigt solindfald, og vinduerne vil nemt tiltrække opmærksomhed og kunder til butikken.

Erhvervsandelen består af et stort, rummeligt butikslokale i vinkel, og med stor åbning til yderligere et rum, som enten kan benyttes som baglokale/lager, eller medtages til butik. Der er tillige et thékøkken samt toilet og kontor. Under butikken findes ca. 30 m2. kælderareal. Andelen fremtræder i rustik stil, med rå murstensvæg samt flotte plankegulve. Der må påregnes nogen murerarbejde samt finish.

Kunderne til butikken vil komme fra de klassiske herskabsejendomme i området, også kaldet Jyllandsgadekvarteret. Ned ad sidegaderne findes en del klinikker af forskellig art, med kundestrøm til følge. Østerbro Stadion, Telia Parken og Fælledparken ligger nær, og området servicerer tillige det attraktive Nordhavn, som ad åre vil boligudvikles yderligere. Således er der det bedste udgangspunkt for en synlig beliggenhed – til en stor skare af kunder fra et velhavende og velanset område af København.

Der er ikke tilladelse til at drive restaurant fra denne location. Til gengæld er den velegnet til alt fra klinik, fx. shop in shop concept, til raw-food, kolde retter. Vil tillige udgøre en flot kuliise til fx. tøj/skobutik m.m. Senest har lokalerne dannet ramme for en flot og hyggelig brugskunst-/ unika butique.