Åbent hus: 5/7 kl. 14:00-14:20

Sagsdata

Sagsnr.
JN08023
Kontant
2.995.000
Udbetaling
150.000
Brutto / netto
12.146 / 10.804
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1956
Energimærke
D
Boligareal
102 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.449 kr.

Søllerød Park 19, 1. 12.
2840 Holte

SKØN
LEJLIGHED
I SØLLERØD

Modernistisk 1950er-arkitektur optimeret med flotte istandsættelser – lige præcis dén velfungerende kombination finder du i denne Søllerød Park-lejlighed.

Arkitektparret Eva og Nils Koppel skabte i 1955-1956 Søllerød Park, som nu regnes for et af de betydelige værker indenfor efterkrigstidens modernistiske boligbyggeri. Her er den rolige dagligdag og omgivelserne i højsædet: Den enkle arkitektur er tilpasset et frodigt parkområde med øje for, at her skal være rart at leve. De gode opdateringer betyder, at lejligheden står klar til hverdagslivet anno 2020. Indbyggede skabe i overetagens gangareal, flisebadeværelsets terrazzogulv og ovale ovenlysvindue er charmerende detaljer, der samtidig minder dig om byggeriets historie.

Det flotte og lyse køkken er ikke kun et dejligt sted at gå og hygge om maden – her er nemlig så god plads, at I kan spise hverdagsmåltiderne her. Gæstemiddagen kan serveres i den tilstødende stue, hvor en fransk altan med dobbeltdøre givet et skønt lysindfald. På overetagen ligger tre gode værelser og et badeværelse med karbad. Alt i alt giver det en god og veldisponeret bolig til den lille familie.

Den attraktive ejerforening råder over et grønt fællesområde med legeplads og fodboldbane, gode parkeringsområder og fællesvaskeri. Du kan købe ind lige i nærheden hos Købmanden i Søllerød eller i specialbutikkerne i Holte Midtpunkt cirka to kilometer væk. Går turen mod København, er der god busforbindelse til Holte og Nærum, hvorfra der er lokalbane og S-tog. Største plus ved beliggenheden er nu næsten de naturskønne omgivelser med blandt andet Ravnholm, Geel Skov, Søllerød Naturpark, Furesøen, Lyngby Sø og Mølleåen, som du kan følge helt til Øresund.

Kunne det lyde som dit kommende hjem? Kontakt os, hvis du er nysgerrig efter at høre mere.