Åbent hus: 5/7 kl. 10:20-10:45

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01974
Kontant
6.895.000
Udbetaling
345.000
Brutto / netto
27.860 / 24.696
Boligtype
Villa
Opført
1999
Energimærke
C
Boligareal
149 m2
Kælder
76 m2
Grundareal
700 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.377 kr.
Forbrug pr. mdr.
880 kr.

Tjørnevej 25
2800 Kongens Lyngby

SKØN
MODERNE
VILLA

Inde som ude præger gennemtænkte detaljer, skønne opholdsmiljøer og moderne komfort denne nyere villa fra 1999, som ligger centralt i Lyngby. Indretningen tilgodeser børnefamiliens behov og giver både en smuk udsigt samt en privat have, mens I også kan se frem til lave energiudgifter. Udefra tager træhuset sig imponerende ud med den høje facade, hvor de store vinduer fuldender den arkitektoniske vision.

I 2016 blev der opsat nyt køkken, lagt klinker i en del af stueetagen, og første sal fik nyt badeværelse. Derudover fjernede man vægge for at skabe større børneværelser. Derfor er boligen godt optimeret, hvilket hurtigt bemærkes, når I træder ind i det lyse og lækre hjem med gulvvarme i stueetagen og kælderen. Stuen er hyggelig med høje glaspartier, der bringer det grønne tæt på, og dobbeltdøren kan åbnes til terrassen, så de lune sommerbriser strømmer ind. Stueafdelingen glider over i alrummet, der ligeledes har en havedør. Det smarte, hvide køkken tilbyder masser af arbejdsplads, og de stilrene elementer er opstillet med en ø i midten med integrerede siddepladser. Etagen afrundes med et gæstetoilet placeret ved entréen. Videre ovenpå folder værelsesafdelingen sig ud med tre værelser, hvoraf to har hemse. Det store soveværelse lader jer nyde vuet over trækronerne fra sengen, mens badeværelset med brus og hjørnekar tilfører hverdagsluksus. Endelig er der kælderen med tre disponible rum, badeværelse og et bryggers. Haven er som en solrig oase med et hævet terrassemiljø til yoga i morgensolen og grillmåltider, den legevenlige plæne er omgivet af opvokset grønt, og redskabsskuret er opført i samme byggestil som boligen.

Beliggenheden er central med omtrent én kilometer til Lyngby Private Skole, mens I også er nær pasningstilbud og omtrent 900 meter fra Lyngby Station og Jægersborg Station. Lyngby Hovedgade byder på spisesteder og indkøbsmuligheder, og fritiden fyldes med rekreative stunder i Dyrehaven, ved Lyngby Sø eller i Ermelunden.