Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0193
Kontant
5.895.000
Udbetaling
295.000
Brutto / netto
23.848 / 21.207
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1914
Energimærke
D
Boligareal
93 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.256 kr.
Forbrug pr. mdr.
580 kr.

Sankt Thomas Alle 14, ST. TH.
1824 Frederiksberg C

SANKT
THOMAS
ALLE

På en stille sidegade mellem Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej på smukke Frederiksberg, udbydes denne totalistandsatte, flotte 3-vær. lejlighed nu til salg. Gaden munder ud i Sankt Thomas Plads, og parallelgaden er Værnedamsvej. Således befinder vi os i et af Frederiksberg absolutte smørhuller, med ca. 500 mtr. til Sct. Jørgens Sø og ca. 600 mtr. til metro. Området emmer af en blanding af Frederiksbergs ro og statelighed, med hippe butikker, lækre vinbarer m.m.

Sælger har totalistandsat lejligheden fra ende til anden, også alt det du ikke kan se, såsom indfræsning af rør og el i vægge. Renoveringen er ikke alene smagfuld og stilren. Den er også gennemtænkt, med masser af praktisk skabsopbevaring. De 3 store værelser kan indrettes som soveværelse og stue/stuer efter behov. Det cira 2 år gamle køkken fremtræder meget flot med et rent udtryk og alligevel skinner de små finurligheder, som man kun finder i disse gamle lejligheder, igennem. Køkkenet har en stor og flot integreret spiseafdeling. Herfra går man ud på den dejlige altan, hvorfra der er udsigt udover foreningens meget charmerende og tiltalende gårdmiljø.Gulvene er flotte, lyse plankegulve.

Foreningen er en god blanding af familier og ældre beboere. Der er et godt naboskab. Den uovertrufne gård, byder tillige på aflukket gårdhave, som man kan benytte til grill (fælles gasgrill), hygge og soldyrkning. Der medhører kælderrum.