Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNG2036
Kontant
895.000
Udbetaling
45.000
Brutto / netto
3.674 / 3.204
Boligtype
Villa
Opført
1963
Energimærke
D
Boligareal
100 m2
Grundareal
880 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.050 kr.
Forbrug pr. mdr.
967 kr.

Kærvej 10
4173 Fjenneslev

FLEXBOLIG
I HYGGELIG
LANDSBY

I det rolige Slaglille udfolder denne hyggelige etplansvilla sig, der er ideel til flexbolig/fritidsbolig, førstegangskøbere, den lille familie eller seniorer, der ønsker et hjem med lyse rammer. Her venter to værelser og en indbydende stue med direkte udgang til den dejligste have med flere terrasser og kroge.Nabolaget har et godt sammenhold, hvor der både er mulighed for at komme hinanden ved og være for sig selv alt efter behov. I befinder jer nær det naturskønne Sorø med Tuelsø og Sorø Sø, hvis smukke omgivelser er fantastiske til udeaktiviteterne. Der ligger dagpleje og vuggestue i Fjenneslev, og ellers byder Sorø på alt til hverdagens behov.

Jeres kommende fritidsbolig eller hjem, emmer af charme ude som inde, hvor vinkelstuen får tilført et vidunderligt lysindfald gennem de brede glaspartier. Rummet er let at møblere med behagelige møbler og spisebordet, mens brændeovnen spreder ekstra stemning i vinterhalvåret. Åbner I terrassedøren, kan I desuden nyde en mild brise strømme ind på de varmeste dage. Madlavningen tager form i det velholdte, tosidede køkken, der udgøres af hvide elementer, som nærmest går i ét med bordpladerne og hårde hvidevarerne i samme farvenuance. Resten af hjemmet er indrettet med to værelser og et bryggers med mulighed for at installere vaskefaciliteter.

Haven bliver det naturlige omdrejningspunkt i de lune måneder, hvor I kan sætte jer på de forskellige terrasser for at nyde solskinnet og udsynet til den frodige have. Takket være de mange træer og den tætte beplantning føles her helt ugeneret. Har I grønne fingre, kan I tilmed slå jer løs i drivhuset. Denne bolig kan, efter tilladelse, erhverves som flexbolig, og derved fungere som familiens samlingssted og fritidshus året rundt.

Er I interesserede i flere oplysninger? Ring for at få en fremvisning.