Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02139
Kontant
10.450.000
Udbetaling
525.000
Brutto / netto
42.207 / 37.195
Boligtype
Villa
Opført
2018
Energimærke
A2015
Boligareal
186 m2
Grundareal
941 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.199 kr.
Forbrug pr. mdr.
263 kr.

Kjeldgårdsvej 11
3500 Værløse

NYERE
VILLA I
HARESKOV

Den sublime beliggenhed er et kapitel for sig selv her på Kjeldgårdsvej 11, hvor der venter jer en drøm af en bolig. Under opførelsen i 2018 er der anvendt lækre kvalitetsmaterialer fra ende til anden, og der er samtidig gjort en dyd ud af at forene de fantastiske opholdsmiljøer med havens maleriske sceneri.

Jeres nye adresse ligger i et særdeles eftertragtet kvarter få minutters gang fra Hareskovens svajende trækroner. Børnene får mindre end 700 meter til den velrenommerede Hareskov Skole, og med lidt over tre kilometer til motorvejen kan køreturen til København tilbagelægges på blot et kvarter.

I flytter ind i et hjem med lave energiudgifter, hvor den moderne komfort med gulvvarme overalt og varmegenvindingsanlæg indgår i et smukt samspil med den æstetiske indretning. Fra entréen breder de lyse travertinfliser sig mod det imponerende køkken-alrum, der med sit fjernbetjente ovenlysvindue giver storslåede arbejdsforhold for den gastronomisk interesserede. HTH-elementerne med grebsfrie fronter er udført i et strømlinet design, hvor Quookeren vidner om, at der er kræset for funktionaliteten. Havens vårgrønne farvespil synes nærmest at gå i ét med spiseafdelingen, som via få trin ligger i åben forbindelse med stuen. Her er det de fuldlimede plankegulve, der sammen med de tre terrassedøre skaber en vidunderlig atmosfære. De voksne vil prise sig lykkelige over det skønne masterbedroom med både walk-in-closet og et badeværelse en suite med luksuriøse detaljer såsom et væghængt toilet og en regnbruser. De øvrige to værelser deles om husets andet badeværelse. Boligen afrundes af et bryggers samt et viktualierum.

Fra den sandstensbelagte terrasse får I idyl for alle pengene med fuglefløjt foroven og en farverig have, der vrimler med lavendel, storkenæb og roser. Her kan I trække stikket til synet af den græsklædte skråning med søen for enden, hvor træerne spejler sig i vandoverfladen, mens ænderne svømmer rundt mellem åkanderne.