Åbent hus: 5/7 kl. 12:00-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0197
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
26.287 / 23.377
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1904
Energimærke
C
Boligareal
111 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.767 kr.
Forbrug pr. mdr.
460 kr.

Halls Alle 9, 4. TH.
1802 Frederiksberg C

SMUK
GADE
PÅ FR.BERG

På den helt unikke, meget flotte og attraktive Halls Allé, udbyder vi nu denne 4. sals lejlighed øverst i en smuk ejendom fra 1904. Her er tale om en fantastisk, stor 3-værelses lejlighed med skønt lysindfald og en ganske enestående atmosfære. Beliggenheden er uovertruffen, en rolig og grøn gade, kun en kort gåtur fra Frederiksberg Have og Søndermarken, og iøvrigt få minutters gang til teatermiljøet på Frederiksberg Allé, samt et væld af lækre shopping- og café-muligheder. Ca. 800 mtr. til Metro på Frederiksberg Allé.

Indenfor venter 111 smagfuldt indrettede kvadratmeter, og som ekstra bonus, er lejligheden udvidet med ca. 10 m2 flot istandsat loftsrum, som kan bruges til eks, kontor, biograf m.v. (2 mtr høj i kip). Lejligheden fremtræder i flot stand, og med egetræsparketgulve, dog med et ældre køkken.
Boligen, som er øverst beliggende, fremtræder med fritlagte bjælker i den imponerende stue, og med en fransk altan, som imponerer med en bjergtagende udsigt over byens tage og de grønne trætoppe. Der er en god entré, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra er der adgang til den store, lyse stue, der er indrettet med lyse parketgulve, Her er der gavmild plads til både spisebord og sofahjørne, og der er desuden blevet plads til en hyggelig brændeovn, der bidrager med både varme og hyggelig stemning i de kolde måneder. Lejligheden byder desuden på et stort, flot soveværelse, et dejligt værelse, som er perfekt som kontor eller børneværelse, et stort, lækkert badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og en separat bryggers-afdeling m. ekstra vask og vaskemaskine samt gulvvarme. Køkkenet har en rummelig, charmerende indretning, med en god lille spiseafdeling. Lejligheden har et twist af New-yorker stemning over sig, og den gode stemning mærker man med det samme.

Ejendommen, der står i flot stand med pudset facade og sort teglstenstag, har fælles gårdmiljø samt en god fælles gårdhave. Der er nyligt udskiftet faldstammer og vandrør. Der medhører 1 kælderrum og et mindre opbevaringsrum til lejligheden.