Sagsdata

Sagsnr.
JN08061
Kontant
27.500.000
Udbetaling
1.375.000
Brutto / netto
110.758 / 98.560
Boligtype
Villa
Opført
1900
Energimærke
D
Boligareal
388 m2
Kælder
205 m2
Grundareal
2.043 m2
Stuer/Vær./Etager
3/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
16.142 kr.
Forbrug pr. mdr.
4.243 kr.

Attemosevej 29, Søllerød
2840 Holte

IKONISK
EJENDOM
I SØLLERØD

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne imponerende og herskabelige ejendom med betagende finesser og masser af plads. Den stilrene patriciervilla fra 1900 breder sig over 388 kvadratmeter, dertil kommer et stort og anvendeligt rum på ejendommens anden sal samt yderligere 205 bolig lignende kvadratmeter i underetagen. Herligheden placerer sig på 2.043 m2 grund i hjertet af Søllerød. En hvid facade, et mørkt mansardtag, småsprossede ruder og buede hvælvinger byder jer på elegant vis velkommen ved ankomst. Det forrygende udtryk fortsætter inden døre, hvor stukkatur og høje paneler forenes med sildebensgulve og unikke detaljer. Fornøjelsen toppes af en skøn udsigt til trætoppe. Boligen er løbende blevet gennemgribende renoveret og fremstår fra kælder til kvist i en sjældent set flot stand.

Den store hall med pejs slår tonen an med roset og højt til loftet, og stuerne følger takten. Den ene stue har også en charmerende pejs, og begge har de udgang – den ene til haven via et imponerende glasparti, mens den anden har udgang til en stor balkon, denne stue er forbundet til køkkenet med orginal anrettergang. Sidstnævnte åbner op for samvær om madlavningen med god plads og en kogeø. Etagen afrundes af et gæstetoilet, mens førstesalen byder på et mere samt to badeværelser – disse har kar såvel som bruseniche. Ydermere har ét af de fem værelser adgang til endnu et brusebad, mens et andet værelse har altan. Dertil kommer et stort walk-in-closet. I har endnu et meget stort, lyst og meget anvendeligt rum i vente på anden sal. Til slut skal I opleve underetagen, hvor flere rum fremtræder flotte og absolut boliglignende. Foruden de fem disponible rum byder etagen på et badeværelse mere, og så er her direkte udgang til haven.

Glæd jer til at gå på opdagelse efter skønne detaljer ude, ligesom I kan se frem til opholdsmiljø på flere terrasser. Den åbne plæne afgrænses af frodig beplantning, som drager paralleller til de grønne omgivelser, ejendommen har hjemme i. Fra matriklen kan I spadsere til flere skove og en sø, ligesom byen tilbyder jer alt, I skal bruge i hverdagen såsom skole, indkøb og dagtilbud. Der ligger togstation i cykelafstand, mens bilen når motorvejen på fem minutter.

Kontakt os for en fremvisning af denne smukke og ikoniske ejendom fra TV-serien Krøniken.