Sagsdata

Sagsnr.
JNH02004
Kontant
8.250.000
Udbetaling
415.000
Brutto / netto
33.237 / 29.494
Boligtype
Villa
Opført
1939
Ombygget
2005
Energimærke
C
Boligareal
190 m2
Kælder
72 m2
Grundareal
1.182 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.673 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.688 kr.

Mellemvang 9
2970 Hørsholm

Funkisvilla
direkte
til smuk sø

Et forrygende lysindfald, smukke rammer og en vidunderlig udsigt over haven venter jer her på Mellemvang 9 beliggende i det eftertragtet Folehavekvarter i Hørsholm. Hjemmet præges af en gennemført og elegant stil med store, lyse rum og flere indretningsmuligheder, mens grønne nuancer dominerer haven, der giver jer en enestående oase med en idyllisk sø.
Lad jer ikke narre af villaens ydmyge facade, for bag den hvide front udfolder sig et storslået hjem, der fordeler sig over to etager. Øverste plan byder på en fantastisk stue med loft til kip og vinduespartier, der er bragt helt til tops i gavlen, så lyset strømmer uhindret ind. Videre finder I et smagfuldt badeværelse med glasafskærmet bruseniche samt to værelser, hvoraf det ene har et walk-in-closet og udgang til en terrasse. Hvis I ønsker det, er det muligt at slå det andet værelse sammen med walk-in-closet, mens terrassen kan godkendes som en tilbygning – se eventuelt den alternative plantegning. På nederste plan venter jer yderligere et værelse med adgang til en overdækket terrasse, hvor det ligesom øverste plan er muligt at inddrage terrassen som beboelse. I finder videre et badeværelse med glasbyggesten, der afskærmer brusenichen, dobbelthåndvask og et væghængt toilet, samt bryggerset og viktualierummet. Dertil kommer et stilrent køkken med hvide elementer, mens alrummets terrassedøre bringer udemiljø let i spil.
I får fornøjelsen af en fantastisk, parklignende have, der står flot med alsidig beplantning, og hvor terrassemiljøerne gør, at I kan følge solen dagen lang. Fra adressen kan I spadsere til Hørsholm Skole og daginstitution, ligesom Hørsholm Midtpunkt og Rungsted Kyst Station er lige i nærheden. Endelig bringer få skridt jer til Rungsted Hegn. Der er fisk i søen og kommunen udsatte sidste år flere fisk samt en bestemt type muslinger, der spiser eventuelle alger.

Et hjem, der skal opleves – book en fremvisning nu.