Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02175
Boligtype
Villa
Opført
1995
Energimærke
C
Boligareal
159 m2
Grundareal
701 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1

Hyldevænget 2
2800 Kongens Lyngby

SKØN
ETPLANS
VILLA

Ønsker I det bedste af det bedste, hvad angår materialevalg og beliggenhed? Så bør I se nærmere på dette pragtfulde parcelhus, hvor familielivet kan få lov at slå rødder. Ude venter en solrig have, og så bosætter I jer i et roligt, men centralt kvarter i Kongens Lyngby. Den klassiske etplansvilla fra 1995 fremtræder i flot stand, og siden 2013 er der udført en lang række forbedringer. Køkkenet og badeværelserne er udstyret med uno form-elementer, og for at videreføre valget af egetræ lagde man et smukt trægulv. I samme ombæring er der lagt fliser i køkken, entré og bryggers, mens Vola-armaturet i badeværelserne fuldender den kompromisløse stil.

Også komforten er i top med gulvvarme overalt, og med et naturgasfyr, en centralstøvsuger, et genveksanlæg og IHC-system er funktionaliteten ligeledes en force. Titlen som husets hjerte går til det lyse, åbne opholdsmiljø med køkken-alrum og stue. Køkkenelementerne smyger sig i en U-form og toppes af en Corian-bordplade, og så kan kokken se frem til en Quooker og hvidevarer, der blev udskiftet i 2013. De fire værelser har faste skabe og kan indrettes som en afdeling for børn og voksne, mens de to badeværelser begge har håndklædetørre og spejl med varme i. Dertil kommer et praktisk bryggers.

Alt efter behovet for skygge eller sol kan den elektriske markise køres ud på den sydvest-vendte terrasse, og da fliserne flugter langs huset, kan I altid finde et solspot i den nemme have med en nedgravet trampolin. I råder også en dobbeltgarage, et isoleret udhus og et overdækket cykelskur. Et sidste trumfkort er beliggenheden i et børnerigt kvarter, hvor de mindste kan lære at cykle i den lille grønne rundkørsel med minimal trafik. Der er smukke gåture på Mariebjerg Kirkegård, og inden for én kilometer har I Engelsborgskolen, pasningstilbud, indkøbsmuligheder, Lyngby Station og Lyngby Hovedgade.