Sagsdata

Sagsnr.
JNO01233
Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
36.247 / 32.130
Boligtype
Villa
Opført
1979
Energimærke
D
Boligareal
210 m2
Kælder
56 m2
Grundareal
900 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
9.413 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.051 kr.

Langs Hegnet 30
2800 Kongens Lyngby

OP
MOD
DYREHAVEN

Sjældent udbudt ejendom på en af Kgs. Lyngbys bedste adresser lige op til Dyrehaven. Beliggenheden er unik. Her ved Dyrehaven får du ro og fred og samtidig er du tæt på Lyngbys hyggelige shopping muligheder, caféliv og biograf mv.. Der er børneinstitutioner og skole i nærområdet og et stort udbud af gymnasier i området. Der er kun 200 meter til den røde låge og så kan du gå, cykle eller løbe i Dyrehaven. Alligevel er du også tæt motorvejsnettet og muligheden for at være hurtigt i København.

Næsten originalt hus fra 1979, som fremstår velholdt med nyere tag og god isolering. En del af huset fremstår oprindeligt og trænger til en modernisering. Grunden på de 900 kvm. byder på sol det meste af dagen. Hyggelig terrasse ud fra stuen og stor carport foran ejendommen samt et godt skur.

Stor velindrettet villa. Ejendommen er indrettet med entre med garderobe med plads til overtøjet og et gæstetoilet. Skøn stor stue med udsigt til haven og Dyrehavens store træer. Udgang til hyggelig solrig terrasse og videre ud i den skønne have. Stuen har også en hyggelig pejsestue der ligger i let forskudt plan i vinklen. Spisestue med god plads og også med udsigt til terrassen/haven og åbent til køkkenet, som er lys og velfungerende. Masterbedroom med både walk-in closet/værelse og eget stort badeværelse med separat bruseafsnit og sauna. Den sidste del af huset byder på endnu en entre med vindfang. Herfra kan man gå både op og ned. Oppe findes 3 gode værelser og et rummelig badeværelse med badekar. Et par trin ned så kommer du til underetagen/kælderen med stort lyst rum med direkte udgang til haven. Her får du også et bryggers/vaskerum/thekøkken samt yderligere et godt nyere badeværelse.

NB: Nuværende ejer udstykker en grund op mod Dyrehaven og bygger et et-plans hus, der tager så lidt udsigt som muligt for denne ejendom, således at Dyrehavens store smukke træer stadig vil kunne nydes.

En helt speciel ejendom på en super attraktiv beliggenhed, hvor du kan sætte dit eget præg.