Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01249
Boligtype
Villa
Opført
1950
Energimærke
D
Boligareal
157 m2
Kælder
27 m2
Grundareal
479 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/3

Eskildstrupvej 2
2700 Brønshøj

VILLA
TIL BØRNE-
FAMILIEN

Nu udbydes denne stilrene villa i attraktivt villakvarter. Ca. 600 meter fra villaen ligger det naturskønne område Utterslev Mose. Tager du cyklen, er der ca. 7 km ind til Indre By, og ellers er nærmeste S-togs station kun ca. 1,2 km. væk. Kvarteret er hyggeligt og børnevenligt. Nærmesteskole ligger kun 500 meter fra villaen, og der er samtidig flere attraktive børnehaver i området.

Den flotte gulstensvilla blev for ca. 6 år siden tilbygget en flot og yderst anvendelig 1. sal. Her er bla. en flot loft-til-kip konstruktion, som skaber rum og højt til loftet. 1. salen leverer 3 gode værelser, det ene er et stort soveværelse med indbyggede skabe, samt et flot badeværelse med separat, muret bruseniche, fritstående badekar samt gulvvarme. Stueetagen har det perfekte flow fra det store køkken/allrum og ind til stuen. Der er flere charmerende detaljer, såsom den rå, malede murstensvæg med bred åbning mellem køkken og stue. Fra stuen er der udgang til haven. Såvel lofts- som vægflader fremtræder i ren og moderne stil. Der er ligeledes et mindre, 3 år gl. flot badeværelse m. væghængt toilet i stueetagen. Og ydermere rummer stueetagen 3 trin op til et værelse samt et lidt mindre værelse/kontor. Man bydes velkommen via godt, tilbygget vindfang. Der er halv kælder, indrettet praktisk med disponibelt, mindre rum, viktualierum, vaskerum samt fyrrum. Herfra er der tillige udgang til haven.

Huset ligger centralt på grunden, og således har man 2 haver, en med formiddags/eftermiddagssol, og baghaven med aftensol. Overalt er der ugeneret, og haven fremtræder med lækre løsninger, såsom nyere træterrasse og med flotte plantekummer.