Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNO01242
Kontant
4.200.000
Udbetaling
210.000
Brutto / netto
16.962 / 15.081
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1936
Energimærke
D
Boligareal
104 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.985 kr.
Forbrug pr. mdr.
570 kr.

C.F. Richs Vej 90, 1. TV.
2000 Frederiksberg

Lys
og vel-
indrettet

Lejligheden er beliggende i Ringparken, som er et velholdt funkisbyggeri fra30erne. Foreningen er omkranset af grøndalsparkens grønne stier med legepladser og nyrenoveret stiområde til Flintholm svømmehal, legeplads, skaterbane og det populære kulturhus KUBE, hvor der er indendørs legeplads, bibliotek, café og holdaktiviteter. Der er få minutters gang til Metrostationen Lindevang samt Flintholm station, hvorfra der både kører metro og S-tog samt det nybyggede indkøbscenter Kronen samt Vanløse station og Torv.

Ringparken er en sund og veldrevet ejerforening med 2 viceværter ansat til at passe området. Ringparken har egne parkeringsmuligheder forbeholdt beboere – 1 parkeringslicens følger med lejligheden. Derudover er der 3 legepladser, hvoraf den ene er aflåst og flere små grønne områder, flere cykelkældre samt vaskerum.

Lejligheden er super godt indrettet med 3 soveværelser, stue og åbent køkken-spisestue ud i et. Godt rummeligt badeværelse med brus samt vaskesøjle.
Der er rigtig gode opbevaringsløsninger i lejligheden; specialbygget skab i forældresoveværelse samt i det ene af værelserne – derudover godt garderobeskab og indbygget skoskab i gangen. Lejligheden er desuden meget lys og har både morgen og aftensol. Mod den ene side har lejligheden god udsigt til legeplads og Grøndalsparken uden tætte naboer.