Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01799
Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Brutto / netto
34.114 / 30.235
Boligtype
Villa
Opført
1968
Energimærke
F
Boligareal
254 m2
Kælder
118 m2
Grundareal
1.722 m2
Stuer/Vær./Etager
3/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.989 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.406 kr.

Skinderskovvej, 70, Hjortespring
2730 Herlev

UNIK
ARKITEK-
TUR

Velkommen til Hjortespring.

Når man betræder stien, der leder op til denne enestående villa, fornemmer man straks, at der her er tale om en bolig i en helt særlig klasse. Vejen til hoveddøren belyses af Arne Jacobsen-lamper, og man fascineres, når den pragtfulde villa, som er tegnet af de landskendte og prisvindende arkitekter Ib og Jørgen Rasmussen, pludselig dukker op.


Man forundres over, at ejendommen er bygget i 1968, når man ser den moderne indretning med store, lyse rum omkring en muret kerne i centrum. Langsiderne er udført med glasvægge og skydedøre, der inviterer naturen indenfor. Den skrånende grund giver boligen en lys underetage og en unik udsigt over Hareskoven og Smørmosen. Materialevalget er ikke mindre interessant. Overalt er anvendt nøje udvalgte ædle træsorter som oregonpine og svensk fyr. Gulvklinkerne er 5 cm tykke svenske klinker, som går igen både inde og ude.


I stueplanets rummelige dagligstue med loft til kip og brændeovn med grønlandsk granit, bidrager tagvinduer med yderligere lysindfald, og de markante bjælker indrammer den stemningsfulde atmosfære. I køkkenet afrundes smagfulde elementer af granitbordplader. Det skønne master bedroom er med badeværelse en suite, hvor man fra badekarret kan ligge og nyde sneen der falder eller dådyrene. Stueplanet omfatter ydermere to værelser, en hall og et gæstetoilet. En trappe fører til underetagen,som næsten er som en hel bolig i sig selv. Der er foruden badeværelse og tekøkken, en stue med brændeovn og udgang til det fri, samt to store værelser med hver sit skabsafsnit.
Meget velegnet til 2 generationer, teenage-afdeling eller liberalt erhverv, pt. udlejet for 11.500 kr. mdl. (lejer flytter ud 01.11.2020)

Der er direkte adgang fra alle rum til den 1722kvm. store have.

Ejendommen er beliggende i landzone i det nordlige Hjortespring på en eksklusiv og lukket vej, med godt naboskab. Boligen ligger i frie, rekreative områder med et væld af sportsaktiviteter f.eks. golfbane, rideskole, svømmehal og sportshaller . Der er desuden nem adgang til institutioner, skoler og indkøbsmuligheder.

Her er tale om 296 etagemeter., som alle er udnyttet spændende og utraditionelt – selv i sammenligning med helt moderne byggeri