Åbent hus: 27/9 kl. 13:00-13:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02011
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
32.327 / 28.765
Boligtype
Villa
Opført
1987
Energimærke
C
Boligareal
200 m2
Grundareal
5.149 m2
Stuer/Vær./Etager
3/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.792 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.137 kr.

Høsterkøbvej 15
2970 Hørsholm

SKØN
VILLA I
HØSTERKØB

Omgivet af smuk natur i Høsterkøb med bekvem afstand til hverdagens fornødenheder finder I denne skønne villa på en 5.149 m2 stor grund. Indenfor fordeler de 200 m2 sig på halvandet plan, hvor I kan se frem til en charmerende stil med fine detaljer. Glæd jer til de mange lyse opholdsrum, to badeværelser, to værelser og mulighed for min. 2 ekstra værelser.

Villaen præsenterer sig idyllisk med stråtag, hvid facade og blåmalede rammer om sprossevinduerne. Indenfor fortsætter herlighederne med synlige loftsbjælker på begge etager, og køkkenet matcher stilen med fyldningslåger og vitrineskabe. Kogehalvøen markerer overgangen til alrummet, og videre får I to stuer, der adskilles af nydelige, franske døre. Derudover byder etagen på et værelse, et badeværelse og et rummeligt bryggers, hvor en del kan inddrages til et ekstra værelse. Hele stueplanet er med gulvvarme og er karakteriseret ved et fantastisk lysindfald fra alle verdenshjørner samt de mange terrassedøre, der hurtigt bringer udemiljøet i spil. Spindeltrappen fører til førstesalen med et stort soveværelse, et badeværelse og en stue, hvor dobbeltdøren åbner op til altanen. Endnu en hyggelig finesse er de hvælvede vinduesåbninger i skråvæggene.

Udearealerne er helt i top på den store, parklignende grund. Den anseelige, sydvestvendte træterrasse er delvist overdækket, mens fliseterrassen er placeret på østsiden, så I får mulighed for sol hele dagen. Til ejendommen hører desuden en stråtægt dobbelt carport med udhus samt et nyere fritliggende udhus. I bosætter jer med naturen som nabo med bare 50 meter til Rude Skov. Bus til Birkerød holder for døren, og til fods når I Høsterkøb skole på få minutter, mens der er omkring to kilometer til flere daginstitutioner. Nærmeste supermarked er tæt på, og fra hoveddøren får I kun ca. 4 km til Birkerød, Hørsholm og Holte med indkøb og S-togsstation, mens bilpendleren blot har tre minutter til Helsingørmotorvejen.Man kan cykle eller ride gennem Geel skov og Jægersborg hegn direkte til Dyrehaven i Klampenborg.

Er det her, I skal bo? Ring og bestil en fremvisning allerede i dag.