Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02174
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.086 / 17.800
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2000
Energimærke
D
Boligareal
129 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.915 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.000 kr.

Jernbanevej 8A, 1.
2800 Kongens Lyngby

Bo
midt i
Lyngby

På en yderst central beliggenhed i Kongens Lyngby møder du denne lyse, treværelses lejlighed i fortrinlig stand med et indbydende opholdsmiljø, et pænt badeværelse og en skøn altan i gåafstand til alt, hvad du har brug for i hverdagen.

Lejligheden er placeret på første sal i en velholdt ejendom med elevator. Du træder over dørtærsklen til den kombinerede entré og fordelingsgang, hvorfra der er adgang til alle boligens rum. Hjemmets centrum er det store opholdsmiljø, som udgøres af køkken og stue i forening. Den åbne rumforbindelse skaber en let og indbydende atmosfære, der underbygges af et markant lysindfald fra vinduespartierne. I køkkenet giver elementernes hensigtsmæssige opstilling i U-form gode opbevaringsmuligheder, og her får du fortrinlige rammer om madlavningen. Dine gæster kan tage plads ved de integrerede siddepladser, så du kan konversere med dem, mens du lægger en sidste hånd på middagen. Sidstnævnte serveres i spisesektionen, og efter måltidet kan I nyde en avec i stuens bløde møblement. Videre gives to regulære værelser, hvoraf det ene har indbygget garderobeopbevaring og udgang til altanen. Planløsningen fuldendes af et betragteligt flisebadeværelse med muret bruseniche, badekar og plads til vaskefaciliteter.

Du bosætter dig i kort gåafstand til Lyngby Hovedgade, Storcentret og Magasin med et væld af butikker, dagligvareindkøb samt caféer og restauranter. Du tilgodeses endvidere af den korte afstand til S-togsforbindelsen ved Lyngby Station, der ligger få hundrede meter fra lejligheden. Ikke mindst byder nærområdet på rekreative omgivelser ved Mølleåen og Lyngby Sø.

Lyder det som din næste bolig? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.