Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02167
Kontant
13.500.000
Udbetaling
675.000
Brutto / netto
54.174 / 48.018
Boligtype
Villa
Opført
1927
Ombygget
1976
Energimærke
F
Boligareal
280 m2
Kælder
30 m2
Grundareal
1.340 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/3
Ejerudgift pr. mdr.
9.821 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.343 kr.

Caroline Amalie Vej 77
2800 Kongens Lyngby

BILLEDSKØN
UNIK
OASE

Toprenoveret villa, som ligger direkte ud til Mølleådalen i det gamle Brede. Villaens indretning er gennemtænkt, og alt er gennemgribende og nænsomt renoveret med materialevalg i bedste kvalitet med respekt for husets historie. Udefra tager huset sig smukt ud med pudset murværk, der passer til det matte, mørke tegltag og zinken på de rå, industrielt udseende vindueskviste.

Villaens to længer rummer samlet 280 m2 plus en flot kælder, der samtidig rummer en vinkælder med glasloft til køkkenet. Fra kælderen er der udgang til dobbeltgarage. De to længer løber på hver side af en stor træterrasse med dam og højbede. Også indgangspartiet er værd at bemærke med sine store kampesten, hvori der er udhugget små kunstværker. Villaen er velindrettet med afdelinger i hver sin ende. Den ene tæller fem værelser samt badeværelse, og er oplagt at bruge som børne-, eller teenageafdeling eller til overnattende gæster. Den anden afdeling byder på soveværelse, stue, kontor, badeværelse og walk-in-closet. Her skal I ikke bekymre jer om, hvor høj musik ungerne spiller. Begge badeværelser er desuden indrettet – næsten som små smykkeskrin – med perlemor fra Bali og topmonterede vaske i lavasten. Køkkenet, som ligger centralt i villaen, er husets signaturrum med både snedkerkøkken og en loftshøjde på over 4 meter. Rummet har tidligere fungeret som atelier for en billedhugger. I køkkenet findes Danmarks måske største køkkenvindue med udsigt til skoven, ligesom der er både åbent ildsted og et koøje, der får morgensolen til at vandre op ad væggen. I haven kan I samles omkring et spil boule på de varme sommeraftener eller nyde et glas vin i det stemningsfulde orangeri, som ligger i baghaven. Fra orangeriet er der direkte udsigt til skoven – og i vinterhalvåret – til Mølleåen og Frilandsmuseet.

Alt i alt en smuk og unik oase, der har optrådt flere gange i både danske og internationale boligmagasiner.Har I skolesøgende børn, er der adgang til en af Lyngbys bedste folkeskoler via Danmarks smukkeste skolevej, der løber igennem det gamle Brede og Frilandsmuseet.

Velkommen til Caroline Amalie Vej 77!