Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNO01241
Kontant
2.750.000
Udbetaling
140.000
Brutto / netto
11.114 / 9.758
Boligtype
Villa
Opført
2007
Energimærke
C
Boligareal
142 m2
Grundareal
810 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.876 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.304 kr.

Ll Karlsmindevej 36
3390 Hundested

Luksus
familie
villa

Centralt beliggende på Ll. Karlsmindevej kun 5 minutters gang til Hundested skole, sportshal samt det charmerende havnemiljø, lækker badestrand og et godt udvalg af indkøbsmuligheder. Hundested er gennem de senere år blevet mere og mere populært og byen er vokset og det har dannet grundlag for et sprudlende liv i havnen og stort udbud af forskellige restauranter – her kan du få alt fra frisk fanget fisk til en gourmet bøf.

Flot vinkelhus opført i hvid filset mursten med sortglaseret tegl. Grunden er på 810 m2 med plads til både hygge og leg og de dejlige sommeraftener kan nydes på den store hyggelige fliseterrasse. Godt stort redskabs-/cykelskur. Husets 142 kvadratmeter er optimalt udnyttet. God stor entre med stort skab og indgang til et rummeligt bryggers med god skabsplads og plads til vaskesøjle. Virkelig lækkert stort køkkenalrum med loft til kip med ovenlys vinduer – husets hjerte med plads til madlavning, lektielæsning og familie hygge på én og samme tid. Køkkenet er holdt i hvidt med mange skuffer og skabe og med flot bordplade i Amerikansk valnød. Herfra er der udgang til den store solrige terrasse. Hyggelig stue hvor du også kan gå ud på terrassen som går hele vejen rundt om stuen. Børneafdeling med 2 gode børneværelser med pænt badeværelse med brus. Forældreafdeling med soveværelse, walk-in gang til eget badeværelse med brus og dobbelt håndvask. Huset har yderligere et godt værelse/kontor ved køkkenalrummet.

Huset har et IHC-anlæg (Intelligent House Control). som kan programmere lamper, elinstallationer, alarmer, musikanlæg mv., så de bliver styret automatisk. Huset har også skalsikring, som aktiverer en sirene og får al lys i huset til at blinke, hvis en dør eller et vindue bliver åbnet, når sikringen er aktiveret. Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets opvarmning er med gulvvarme via fjernvarme. Et virkelig lækkert luksushus med mange gode detaljer.