Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN08091
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.172 / 17.946
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
126 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.480 kr.
Forbrug pr. mdr.
760 kr.

Vejlesøparken 11, 3. TV.
2840 Holte

FLOT
3.SAL
BLOK 5

En af Vejlesøparkens meget attraktive og sjældent udbudte lejligheder i Blok 5, udbydes nu til salg. Lejligheden fremstår i en meget flot og indflytningsklar stand, med lækkert og lyst køkken alrum, gæstetoilet med vaskesøjle samt flot badeværelse med bruseniche. Elevator og kælderrum.

Lejligheden byder indenfor i god og møblerbar entré hvorfra der er adgang til det flotte gæstetoilet. Værelsesgang med gæsteværelse, kontor samt stort soveværelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse. Lyst og åbent køkken alrum, hvorfra der er udgang til den vestvendte og solrige altan med udsigt til de omkransende grønne områder. Fra såvel entré som spisestue er der adgang til den store, lyse opholdsstue med vinduespartier i fuld bredde.

Vejlesøparken er et meget velholdt boligkompleks og fremstår således med sine store, grønne parklignende arealer som et meget attraktivt byggeri. I gåafstand findes endvidere rekreative områder som Geels Skov og Vejlesø med rigt dyreliv – stisystemer leder én direkte dertil. Holte station samt Holte Midtpunkt nås ligeledes nemt såvel gående som kørende.

En flot lejlighed med en perfekt beliggenhed!