Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNH02012
Kontant
10.500.000
Udbetaling
525.000
Brutto / netto
42.233 / 37.475
Boligtype
Villa
Opført
1956
Ombygget
2017
Energimærke
D
Boligareal
365 m2
Kælder
77 m2
Grundareal
1.655 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
11.276 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.773 kr.

Valdemarsvej 28
2960 Rungsted Kyst

STORSLÅET
VILLA PÅ
365 KVM.

Atmosfæren og stilen er i en klasse for sig her på Valdemarsvej 28 i Rungsted Kyst, hvor der venter jer en storslået villa. Hjemmet er udført med et kompromisløst valg af kvalitetsmaterialer på de 365 etagemeter, og udenfor kan I se frem til en vidunderlig, ugeneret have. Ejendommen ligger dejligt tilbagetrukket på grunden, og toner frem med en nypudset facade og sortbejdset træbeklædning, hvilket er i perfekt harmoni med de grønne omgivelser. Der er desuden et solcelleanlæg på taget, der sikrer en positiv effekt på energiforbruget.

Opholdsmiljøet med køkken og stue i åben forbindelse imponerer på flere parametre såsom deres rummelighed, lysindfaldet og smukke, gennemgående gulve, der i samspil giver en helt særlig atmosfære. Stuen har loft-til-kip med synlige bjælker, mens brændeovnen i alrummet tilføjer ekstra stemning på kølige dage. Det luksuriøse køkken er indrettet i en formfuldendt, nordisk stil med grebsfrie elementer i varme nuancer, og så skaber en blotlagt murstensvæg karakter. Etagen rummer endvidere to gode værelser, hvoraf det ene har en garderobe tilknyttet, samt to smagfulde badeværelser med glasafskærmede brusenicher. Den eksklusive stemning fortsætter til underetagen, hvor der venter jer et masterbedroom med et fritstående badekar, et walk-in-closet og et badeværelse en suite. Dernæst får I glæde af et vaskerum, et værksted og et disponibelt rum, mens I ydermere disponerer over et stort kontor med et tilknyttet badeværelse, der kun kan tilgås udefra.

Grønne nuancer dominerer haven, hvor der vokser høje, frodige træer. Det fremragende udeareal giver jer flere hyggelige opholdssteder, og den store, hævede terrasse bliver i dén grad et yndet opholdssted, når solen titter frem, da det vender optimalt mod syd. Fra den fredelige vej tilgodeses I af korte afstande til Folehaveskoven, Rungsted Havn, adskillige sportsfaciliteter og velrenommerede skoler, heriblandt Rungsted Private Realskole.

Et hjem, der skal opleves. Ring nu for en fremvisning!